Karjalan Kunnaat -jäsenlehti

Liiton jäsenet saavat Karjalan Kunnaat -jäsenlehden neljä kertaa vuodessa: helmikuussa, toukokuussa, syyskuussa ja marraskuussa. Lehti toimitetaan kaikille niille, jotka ovat maksaneet Karjalan Liiton jäsenmaksun. Karjalan Kunnaat -verkkolehti näköispainoksena on vaihtoehto painetulle julkaisulle.

Lehti kertoo ajankohtaisista karjalaisista asioista ja karjalaisesta kulttuurista sekä jäsenkuntaa koskevista aiheista ja tulevista tapahtumista kunkin toimintavuoden teemat huomioiden. Vuoden 2022 teemana on Karjala-tutkimus. Vuoden 2023 teemana on visuaaliset karjalaiset taiteet.

Vuoden ensimmäisen lehden mukana lähetetään jäsenmaksulaskut. Verkkolehden lukijoille lasku lähetetään kirjeitse. Jäsenkortti lähetetään vuoden toisen lehden mukana jäsenmaksun maksaneille. Jäsenkortiilla saat alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Karjalan Kunnaat -verkkolehti

Karjalan Kunnaat -verkkolehti on vaihtoehto painetulle julkaisulle. Mikäli haluat tilata Karjalan Kunnaat -verkkolehden painetun lehden sijaan, täytä alla oleva lomake ja lähetä.

Tilaa Karjalan Kunnaat -verkkolehti tästä

Pääset lukemaan Karjalan Kunnaat -verkkolehteä täältä!

Kirjautuessa käyttäjätunnus on sukunimi isolla alkukirjaimella (esim. Meikäläinen) ja salasana on Karjala-kortissa oleva jäsennumero.

 

Karjalan Kunnaat 2/2023 kansi