Karjalan Liiton SieMie-puoti

SieMie-puoti Karjalatalolla Helsingin Käpylässä.

Karjalatalon pääsisäänkäynnin oikealla puolella on Karjalan Liiton SieMie-puoti, jossa on Karjalaan ja karjalaisuuteen liittyviä tuotteita.
Tuoteostojen lisäksi puodissa voi tehdä varauksia Karjalatalon tiloihin sekä ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin.

Karjalatalon SieMie-puoti on avoinna toistaiseksi ainoastaan torstaisin klo 10.00-17.00. Siirrymme normaaleihin aukioloaikoihin taas koronatilanteen helpottuessa.

Tilauksia voi tehdä myös puhelimitse ja sähköpostitse ma-pe klo 9.30-13.00: p. 044 7300 118 ja toimisto(at)karjalanliitto.fi. Puhelin- ja sähköpostitilaukset toimitamme postiennakolla. Edullisimmin teet ostokset SieMie-puodin verkkokaupasta, joka on aina avoinna! Siirry SieMie-puotiin ostoksille!

Tervetuloa!

Käpylänkuja 1