Liity jäseneksi yhteen tai useaan jäsenseuraan - maksa liiton jäsenmaksuosuus vain kerran

Kiinnostaako karjalaisuus ja karjalainen toiminta? Tule mukaan karjalaiseen yhteisöön ja liiton jäseneksi liittymällä johonkin liiton yli 300 jäsenseurasta - etsi niistä seura, jonka eniten tunnet omaksesi! Voit selata seuroja täällä.

Voit olla myös monikkojäsen ja liittyä useampaan jäsenseuraan. Myös moneen seuraan kuuluvana jäsenenä maksat Karjalan Liiton jäsenmaksun vain yhden kerran valitsemasi seuran kautta.

Jäsenseura voi olla pitäjäseura: kuten Sakkola-Seura, Impilahti-Seura tai Suistamon perinneseura. Pitäjäseurojen kautta pääset tutustumaan luovutetun Karjalan pitäjien ihmisiin ja elämään vaikkapa kotiseutumatkoilla.

Jäsenseura voi olla sukuseura:
Sukuseurat, esimerkiksi  Metsäpirtin Ahtiaiset  tai Lallukan sukuseura, ovat hyvä kanava tutustua karjalaisuuteen. Sukuseurat järjestävät tapaamisia eri puolilla Suomea ja tekevät matkoja suvun juurille etsimään kodin kivijalkoja. Sivuiltamme voit tarkistaa, kuuluuko sukusi Karjalan Liittoon.

Jäsenseura voi olla Karjala-seura:
Voit myös liittyä paikkakunnallasi toimivaan Karjala-seuraan, kuten Hyvinkään Karjalaseuraan tai Juupajoen Karjala-seuraan. Karjala-seurat toimivat monella tavalla karjalaisuutta esille tuoden omalla paikkakunnallaan. Esimerkkinä erilaiset tapahtumat, kuten kyykkäkilpailut ja toritapahtumat, joihin yhdessä paistetaan piirakoita ja tehdään käsitöitä.

Jäsenseura voi olla jokin harrastusseura:
Jos olet innokas laulaja tai soittaja, voit liittyä lukuisiin kuoroihin tai orkestereihin, kuten Karelia-kuoroon, Karelia-puhallinorkesteriin tai KymenLauluun.

Karjalaiset ja karjalaisuudesta kiinnostuneet ovat mukana jäsenseurojen toiminnassa ja seurat ovat jäseninä Karjalan Liitossa. Karjalan Liiton jäsenseuran jäsenenä saat Karjalan Kunnaat -jäsenetulehtemme sekä Karjala-kortin ja sen tuomat jäsenedut käyttöösi.

Halutessasi voit jäsenseurojen kautta toimia aktiivisesti karjalaisuuden ja karjalaisen kulttuurin hyväksi vaikkapa seuran puheenjohtajana, sihteerinä tai rahastonhoitajana.

Karjalan Liiton jäsenmaksu vuonna 2024 on 20 euroa. Seurojen jäsenmaksut vaihtelevat seurasta riippuen n. 5-40 euron välillä.