Kaikki mukaan liikkumaan!

Karjalan Liiton kuntoralli

Karjalan Liiton kuntoralli -kilpailun kuntokausi on kalenterivuosi. Kuntopisteitä voi kerätä itselleen ja seuralleen kävelyssä, juoksussa tai hölkässä, hiihdossa, suunnistuksessa, ohjatussa liikunnassa, kuntosalilla, uinnissa, kyykässä, pyöräilyssä, palloilussa, voimistelussa ja soudussa. Myös hyötyliikunnasta, esim. portaiden noususta, lumen luonnista tai haravoinnista, saa pisteitä. Tämän lisäksi osallistuminen Karjalan Liiton urheilutoimikunnan järjestämiin kilpailuihin huomioidaan pisteiden laskussa.

Kuntoilevat henkilöt palauttavat täytetyt kuntorallikortit omaan jäsenseuraansa 31.1. mennessä. Seurat välittävät ne omaan Karjalaisseurojen piiriin tai Karjalaisten pitäjäyhdistysten liittoon tai Karjalaisten sukuyhteisöjen liittoon. Lopuksi piirit toimittavat valmiiksi lasketut kuntokortit Karjalan Liiton toimistoon 28.2. mennessä. Vain siihen mennessä palautetut kortit osallistuvat kisaan.

Yhdestä liikuntasuorituksesta saa yhden pisteen korttiin. Pisteitä voi saada vain yhden päivässä. Karjalan Liiton kilpailuihin osallistumisesta saa 2 pistettä.

Parhaiten urheilusuorituksia keränneet seurat palkitaan vuosittain huhtikuussa Karjalan Liiton liittovaltuuston kokouksessa tai liittokokouksessa Helsingissä. Seurat tullaan järjestämään kuntokauden lopuksi kahteen eri sarjaan: seurat joissa on enintään 100 jäsentä ja seurat joissa on enemmän kuin 100 jäsentä.

Kaikki mukaan liikkumaan. Pidetään karjalaista kuntoa yllä!
Lisätietoa Karjalan Liitosta, + 358 44 730 0118, toimisto(at)karjalanliitto.fi

Kuntorallikortti (pdf)

Kuntorallikortti (Excel) 
Excel-versio laskee automaattisesti pisteet kuntorallikortin taulukkosivulla. Excel-kuntorallikorttia voi säilyttää vaikkapa koneen työpöydällä, jolloin siihen on helppo lisätä suoritukset.

Vuoden 2022 Karjalan Liiton kuntorallin tulokset

Vuoden 2021 Karjalan Liiton kuntorallin tulokset

Vuoden 2020 Karjalan Liiton kuntorallin tulokset

Vuoden 2019 Karjalan Liiton kuntorallin tulokset

Vuoden 2018 Karjalan Liiton kuntorallin tulokset

Vuoden 2017 Karjalan Liiton kuntorallin tulokset