Karjalan Liitto ry

Kuukauden säätiö

Karjalan Liiton jäsensäätiöiden esittelyt.

Kuukauden säätiö 2022


Vuoden 2021 aikana järjestettiin Viikon seura -kampanja, jonka tarkoituksena oli tutustua tarkemmin Liiton jäsenseurojen toimintaan ja tuoda niiden tekemää tärkeää työtä tutuksi myös laajemmin. Vuoden aikana esiteltiin joka viikko yksi Karjalan Liiton jäsenseuroista verkkosivuilla ja Facebookissa. Esittelynsä sai lukuisa joukko Karjalaseuroja, pitäjä- ja sukuseuroja sekä muita yhdistyksiä. Vielä ehdit tutustua kaikkiin Viikon seuroihin Liiton verkkosivujen kautta ja näet mitä kaikkea aktiivista ja monipuolista toimintaa meillä on ympäri Suomen.

Vuonna on 2022 siirryttiin säätiöiden pariin. Säätiöt vaalivat tärkeällä työllään karjalaisuutta tukien erityisesti entisten kuntiensa asukkaiden ja heidän jälkeläistensä henkisiä, sosiaalisia ja taloudellisia pyrintöjä. Tämä tapahtuu muun muassa myöntämällä apurahoja ja avustuksia, edistämällä julkaisu- ja tutkimustyötä sekä tekemällä muuta kulttuurityötä.

Karjalan Liiton jäsensäätiöille lähti lyhyt kysely asiaan liittyen alkuvuodesta 2022. Kyselyn kautta säätiöillä oli mahdollisuus ilmoittautua mukaan Kuukauden säätiö -kampanjaan kertomalla omasta säätiöstä ja sen toiminnasta. Ilmoittautuminen kampanjaan on päättyi vuoden 2022 lopussa.
 

Kuukauden säätiö: Rauta-Säätiö

Lue lisää

Kuukauden säätiö: Sakkola-Säätiö

Lue lisää

Kuukauden säätiö: Vpl. Pyhäjärvi-Säätiö

Lue lisää

Kuukauden säätiö: Vuoksen Säätiö

Lue lisää

Kuukauden säätiö: Kivennapa-Säätiö

Lue lisää

Bonusesittely: William ja Ester Otsakorven säätiö

Lue lisää

Bonusesittely: Suo-Säätiö

Lue lisää

Bonusesittely: Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö

Lue lisää