
Pääsiäisruokakurssi
24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1
Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.
Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.
Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.
Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.
Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.
24.04.2021 10:00 - 25.04.2021 16:00
20.03.2021 10:00 - 21.03.2021 10:01
13.03.2021 14:00 - 13.03.2021 17:00
06.03.2021 10:00 - 07.03.2021 16:00
26.01.2021 15:00 - 26.01.2021 19:00
27.01.2021 13:00 - 27.01.2021 16:00
13.02.2021 14:00 - 13.02.2021 17:00
17.02.2021 18:00 - 17.02.2021 20:00
19.12.2020 10:00 - 19.12.2020 14:00
30.11.2020 17:00 - 30.11.2020 20:00
29.11.2020 16:00 - 29.11.2020 16:00
29.11.2020 16:00 - 29.11.2020 17:30
Jäsenetuna Viipurin Lauluveikkojen adventtikonsertti kotisohvalta
Kysyttävää?

