
Pääsiäisruokakurssi
24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1
Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.
Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.
Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.
Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.
Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.
31.01.2026 10:00 - 31.01.2026 15:00
18.01.2026 14:00 - 18.01.2026 16:30
13.12.2025 10:00 - 13.12.2025 14:00
10.12.2025 13:00 - 10.12.2025 15:00
24.09.2025 12:00 - 24.09.2025 14:00
Karjalan kielen elvytysohjelma tutuksi – seminaari - paikan päällä ja webinaarina
24.09.2025 13:00 - 24.09.2025 15:00
24.09.2025 13:00 - 24.09.2025 15:00
25.09.2025 18:00 - 25.09.2025 20:00
06.09.2025 10:00 - 06.09.2025 12:00
05.09.2025 18:00 - 05.09.2025 22:00
01.09.2025 17:00 - 01.09.2025 18:00
26.08.2025 16:00 - 26.08.2025 19:00
Kysyttävää?

- karjalan-liitto-ry_tapahtumien-tietosuojaseloste | 17.10.2023