Pääsiäisruokakurssi

24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.

Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.

Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa  viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.

28.05.2024 15:00 - 28.05.2024 19:00

Sukututkijan päivystys Karjalatalolla

15.05.2024 13:00 - 15.05.2024 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

23.04.2024 15:00 - 23.04.2024 19:00

Sukututkijan päivystys Karjalatalolla

22.02.2024 18:00 - 22.02.2024 20:00

Pitäjäesittely: Koivisto ja Salmi

24.02.2024 14:00 - 24.02.2024 16:00

Alkuvuoden itkutyöpajat

27.02.2024 15:00 - 27.02.2024 19:00

Sukututkijan päivystys Karjalatalolla

18.02.2024 10:00 - 18.02.2024 15:00

Rotinapiirosia ja tallukkaanpohjia -piirakkakurssi

17.02.2024 10:00 - 17.02.2024 15:00

Rotinapiirosia ja tallukkaanpohjia -piirakkakurssi

16.02.2024 18:00 - 18.02.2024 16:00

Tunteiden ilmaisu sanoin ja sävelin -itkuvirsikurssi

14.02.2024 16:00 - 14.02.2024 18:00

Ystävänpäiväkahvit Karjalatalolla 14.2.

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)

Ilmoittautumislomake