Pääsiäisruokakurssi

24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.

Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.

Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa  viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.

01.10.2022 09:00 - 02.10.2022 17:00

Sukututkimuksen jatkokurssi 1.–2.10.

22.09.2022 10:30 - 22.09.2022 19:00

Karjalan Liiton järjestöristeily 22.9.2022

16.09.2022 08:00 - 16.09.2022 18:00

Arkistomatka Siirtolaisuusinstituuttiin Turkuun

01.07.2022 10:00 - 02.07.2022 17:00

Vanhan kirjallisuuden päivät Sastamalssa

01.07.2022 10:00 - 02.07.2022 17:00

Vanhan kirjallisuuden päivät Sastamalssa

16.09.2022 08:00 - 16.09.2022 18:00

Arkistomatka Siirtolaisuusinstituuttiin Turkuun

22.09.2022 10:30 - 22.09.2022 19:00

Karjalan Liiton järjestöristeily 22.9.2022

01.10.2022 09:00 - 02.10.2022 17:00

Sukututkimuksen jatkokurssi 1.–2.10.

17.06.2022 11:00 - 19.06.2022 17:00

Karjalaiset kesäjuhlat 17.-19.6.2022 Raumalla

12.05.2022 18:30 - 12.05.2022 20:00

Varsinaiskarjalan / eteläkarjalan verkkokurssi

09.05.2022 18:30 - 09.05.2022 20:00

Vienankarjalan verkkokurssi

06.05.2022 17:00 - 06.05.2022 20:00

Karjalainen luontoilta

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija
viestintävastaava, kulttuurituottaja (viestintä, sukuseuratoiminta, karjalan kieli)

Ilmoittautumislomake