Pääsiäisruokakurssi

24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.

Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.

Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa  viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.

15.12.2018 10:00 - 15.12.2018 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset

13.12.2018 17:00 - 13.12.2018 18:30

Karjalaiset kansanlaulut -jatkokurssi

12.12.2018 14:00 - 12.12.2018 16:00

Lukupiiri Karjalatalolla

22.11.2018 17:00 - 22.11.2018 18:30

Karjalaiset kansanlaulut -jatkokurssi

22.09.2018 11:00 - 22.09.2018 15:00

Karjalan matkailu -tapahtuma

25.09.2018 15:00 - 25.09.2018 19:00

Sukututkijan päivystys

26.09.2018 14:00 - 26.09.2018 16:00

Lukupiiri Karjalatalolla

29.09.2018 08:00 - 30.09.2018 20:00

Viipurin Pyöreän tornin illallistanssiaiset

20.09.2018 14:00 - 20.09.2018 14:00

Jäsenet kuntoon -liikuntatuokio

19.09.2018 18:00 - 19.09.2018 20:00

Pitäjäesittelyssä Jaakkima ja Muolaa

08.09.2018 07:00 - 08.09.2018 19:00

Matka Kansallisarkiston Mikkelin toimipaikkaan

03.09.2018 10:30 - 03.09.2018 19:30

Järjestöristeily Tallinnaan 3.9.

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija
viestintävastaava, kulttuurituottaja (viestintä, sukuseuratoiminta)

Ilmoittautumislomake