
Pääsiäisruokakurssi
24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1
Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.
Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.
Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.
Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.
Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.
25.05.2021 15:00 - 25.05.2021 19:00
22.05.2021 10:00 - 23.05.2021 16:00
22.05.2021 10:00 - 23.05.2021 16:00
SIIRTYY! Tunteiden ilmaisua sanoin ja melodioin -itkuvirsikurssi
06.05.2021 18:00 - 06.05.2021 20:00
13.04.2021 13:00 - 13.04.2021 15:00
14.04.2021 18:00 - 14.04.2021 20:00
20.04.2021 17:00 - 20.04.2021 18:00
20.04.2021 17:00 - 20.04.2021 18:00
10.04.2021 12:00 - 10.04.2021 15:00
08.04.2021 18:00 - 08.04.2021 20:00
08.04.2021 14:30 - 08.04.2021 16:30
30.03.2021 15:00 - 30.03.2021 19:00
Kysyttävää?

