Pääsiäisruokakurssi

24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.

Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.

Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa  viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.

28.11.2020 10:00 - 28.11.2020 14:00

Karjalaiset suku- ja pitäjämarkkinat

13.11.2020 12:00 - 13.11.2020 16:00

Karjalainen eräperinne-seminaari

28.10.2020 14:00 - 28.10.2020 16:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri

25.10.2020 13:00 - 25.10.2020 15:00

PERUTTU: Karjalaisten tarina -esitys klo 13 ja 15

25.10.2020 15:00 - 25.10.2020 16:30

Karjalaisten tarina -esitys klo 13 ja 15

27.10.2020 18:00 - 27.10.2020 20:00

Impilahti-ilta - Puuteollisuus Impilahdella

16.10.2020 12:00 - 16.10.2020 16:16

Säätiöseminaari

14.10.2020 18:00 - 14.10.2020 20:00

Pitäjäesittelyssä Kuolemajärvi ja Suojärvi 14.10.

10.10.2020 10:00 - 11.10.2020 16:00

Käspaikkakurssi

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija
viestintävastaava, kulttuurituottaja (viestintä, sukuseuratoiminta, karjalan kieli)

Ilmoittautumislomake