
Pääsiäisruokakurssi
24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1
Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.
Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.
Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.
Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.
Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.
01.10.2022 09:00 - 02.10.2022 17:00
22.09.2022 10:30 - 22.09.2022 19:00
16.09.2022 08:00 - 16.09.2022 18:00
01.07.2022 10:00 - 02.07.2022 17:00
01.07.2022 10:00 - 02.07.2022 17:00
16.09.2022 08:00 - 16.09.2022 18:00
22.09.2022 10:30 - 22.09.2022 19:00
01.10.2022 09:00 - 02.10.2022 17:00
17.06.2022 11:00 - 19.06.2022 17:00
12.05.2022 18:30 - 12.05.2022 20:00
09.05.2022 18:30 - 09.05.2022 20:00
06.05.2022 17:00 - 06.05.2022 20:00
Kysyttävää?

