
Pääsiäisruokakurssi
24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1
Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.
Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.
Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.
Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.
Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.
25.11.2025 16:00 - 25.11.2025 19:00
13.11.2025 18:00 - 13.11.2025 19:00
Karjalaisen sukututkimuksen erityispiirteitä -luento, to 13.11.
28.10.2025 16:00 - 28.10.2025 19:00
16.10.2025 18:00 - 16.10.2025 19:00
14.05.2025 13:00 - 14.05.2025 15:01
20.05.2025 16:00 - 20.05.2025 19:00
07.06.2025 10:00 - 07.06.2025 15:00
07.06.2025 17:00 - 07.06.2025 18:00
10.05.2025 11:00 - 10.05.2025 11:00
29.04.2025 16:00 - 29.04.2025 19:00
26.04.2025 14:00 - 26.04.2025 16:00
26.04.2025 09:00 - 26.04.2025 17:30
Kysyttävää?

- karjalan-liitto-ry_tapahtumien-tietosuojaseloste | 17.10.2023