
Pääsiäisruokakurssi
24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1
Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.
Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.
Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.
Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.
Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.
13.12.2025 10:00 - 13.12.2025 14:00
30.11.2025 12:00 - 30.11.2025 15:00
Talvisodan syttymisen muistotilaisuus Lappeenrannassa 30.11.2025
25.11.2025 16:00 - 25.11.2025 19:00
22.11.2025 11:00 - 22.11.2025 14:00
19.07.2025 10:00 - 19.07.2025 13:00
26.07.2025 10:00 - 26.07.2025 13:00
10.08.2025 13:00 - 10.08.2025 17:00
14.08.2025 16:00 - 14.08.2025 21:00
27.06.2025 10:30 - 28.06.2025 16:00
07.06.2025 17:00 - 07.06.2025 18:00
07.06.2025 10:15 - 07.06.2025 13:00
07.06.2025 10:00 - 07.06.2025 18:00
Kysyttävää?

- karjalan-liitto-ry_tapahtumien-tietosuojaseloste | 17.10.2023