Pääsiäisruokakurssi

24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.

Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.

Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa  viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.

26.05.2026 16:00 - 26.05.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 26.5.

28.04.2026 16:00 - 28.04.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 28.4.

25.04.2026 10:00 - 25.04.2026 10:00

Karjalan Liiton liittokokous 25.4.2026

31.03.2026 16:00 - 31.03.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 31.3.

13.11.2025 18:00 - 13.11.2025 19:30

Armon matkamies – ekumeeninen runon ja laulun ilta

15.11.2025 12:00 - 15.11.2025 14:30

Sukujen päivän seminaari

19.11.2025 13:00 - 19.11.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

28.10.2025 18:00 - 28.10.2025 20:00

Digi-iltamat, jatkokurssi

28.10.2025 16:00 - 28.10.2025 19:00

Sukututkijan neuvonta 28.10.

25.10.2025 12:00 - 25.10.2025 19:00

Sukukansakuu tanssii ja soi Oodissa!

22.10.2025 13:00 - 22.10.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja

Ilmoittautumislomake