Pääsiäisruokakurssi
24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1
Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.
Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.
Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.
Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.
Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.
28.06.2024 10:00 - 29.06.2024 17:00
16.06.2024 15:00 - 16.06.2024 17:00
Karjalaisten kesäjuhlien päiväjuhla Saimaa Sadiumilla su 16.6.
16.06.2024 12:00 - 16.06.2024 14:00
16.06.2024 10:00 - 16.06.2024 12:00
Kesäjuhlat Mikkelissä / liturgia ylienkeli Mikaelin kirkossa
27.04.2024 08:30 - 27.04.2024 18:00
15.05.2024 13:00 - 15.05.2024 15:00
28.05.2024 15:00 - 28.05.2024 19:00
14.06.2024 16:00 - 14.06.2024 18:00
23.04.2024 15:00 - 23.04.2024 19:00
17.04.2024 13:00 - 17.04.2024 15:00
13.04.2024 14:00 - 13.04.2024 16:00
12.04.2024 18:00 - 12.04.2024 20:00
Kysyttävää?
- karjalan-liitto-ry_tapahtumien-tietosuojaseloste | 17.10.2023