Pääsiäisruokakurssi

24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.

Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.

Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa  viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.

31.01.2026 10:00 - 31.01.2026 15:00

Pitäjä- ja sukulehtiseminaari 2026

18.01.2026 14:00 - 18.01.2026 16:30

Lauantain toivotut

13.12.2025 10:00 - 13.12.2025 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset la 13.12.

10.12.2025 13:00 - 10.12.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

24.09.2025 13:00 - 24.09.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri

24.09.2025 13:00 - 24.09.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

25.09.2025 18:00 - 25.09.2025 20:00

Pitäjäesittely: Antrea ja Suursaari

06.09.2025 10:00 - 06.09.2025 12:00

Tauluhuutokauppa Karjalatalolla la 6.9.

05.09.2025 18:00 - 05.09.2025 22:00

Pajatus-klubi pe 5.9.

01.09.2025 17:00 - 01.09.2025 18:00

Sadon siunaus Karjalatalolla

26.08.2025 16:00 - 26.08.2025 19:00

Sukututkijan neuvonta 26.8.

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja

Ilmoittautumislomake