Pääsiäisruokakurssi

24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.

Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.

Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa  viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.

15.04.2023 10:00 - 15.04.2023 16:00

Näin teen oman miniryijyn -koulutukset keväällä 2023

15.04.2023 08:30 - 15.04.2023 16:00

Liittokokous 15.4.2023

05.04.2023 18:00 - 05.04.2023 19:00

Verkkoesitelmä arkkitehti Jalmari Lankisesta

28.03.2023 15:00 - 28.03.2023 19:00

Sukututkijan päivystys Karjalatalolla

30.03.2023 18:00 - 30.03.2023 20:00

Pitäjäesittely: Ruskeala ja Terijoki

01.04.2023 10:00 - 01.04.2023 14:00

Karjalatalon kevätmyyjäiset 1.4.

01.04.2023 12:00 - 01.04.2023 14:30

Hugo Simbergin Karjala -kevätseminaari la 1.4

19.03.2023 10:00 - 19.03.2023 15:00

Pyöröt ja mahallaanmakkoajat tutuksi -piirakkakurssit

18.03.2023 10:00 - 18.03.2023 15:00

Pyöröt ja mahallaanmakkoajat tutuksi -piirakkakurssit

12.03.2023 10:00 - 12.03.2023 14:30

Hengellinen päivä su 12.3.2023

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)

Ilmoittautumislomake