Pääsiäisruokakurssi

24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.

Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.

Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa  viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.

13.04.2019 10:00 - 13.04.2019 14:00

Karjalatalon kevätmarkkinat 13.4.

02.03.2019 10:00 - 02.03.2019 15:00

Karjalaiset piirakat -kurssi 2.3.

16.02.2019 12:00 - 16.02.2019 12:00

Hiihtomestaruuskisat Lievestuoreella

29.01.2019 15:00 - 29.01.2019 19:00

Sukututkijan päivystys

09.02.2019 09:00 - 10.02.2019 16:00

Karjalan kielen (livvinkarjala) alkeiskurssi

16.02.2019 10:00 - 16.02.2019 14:00

Isojen poikien piirakkakurssi 16.2.

16.02.2019 12:00 - 16.02.2019 12:00

Hiihtomestaruuskisat Lievestuoreella

15.12.2018 10:00 - 15.12.2018 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset

14.12.2018 12:00 - 14.12.2018 14:30

Jouluinen tarinailtapäivä Lahdessa

13.12.2018 17:00 - 13.12.2018 18:30

Karjalaiset kansanlaulut -jatkokurssi

12.12.2018 14:00 - 12.12.2018 16:00

Lukupiiri Karjalatalolla

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija
viestintävastaava, kulttuurituottaja (viestintä, sukuseuratoiminta)

Ilmoittautumislomake