
Pääsiäisruokakurssi
24.03.2018 10:00 - 24.03.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1
Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia ja tutustutaan pääsiäisen ruokaperinteeseen. Lauantaina 24.3. klo 10-15 kurssilla kokeillaan mm. pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset. Kouluttajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.
Kurssin hinta on 60 € ja Karjala-kortilla 40 €. HIntaan sisältyy opetus, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden ruokien maistiaiset. Muutokset mahdollisia.
Ilmoittautumiset 13.3. mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 170.
Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 €/ kurssipäivä.
Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.
15.04.2023 10:00 - 15.04.2023 16:00
15.04.2023 08:30 - 15.04.2023 16:00
12.04.2023 09:00 - 08.05.2023 18:00
05.04.2023 18:00 - 05.04.2023 19:00
28.03.2023 15:00 - 28.03.2023 19:00
30.03.2023 18:00 - 30.03.2023 20:00
01.04.2023 10:00 - 01.04.2023 14:00
01.04.2023 12:00 - 01.04.2023 14:30
19.03.2023 10:00 - 19.03.2023 15:00
18.03.2023 10:00 - 18.03.2023 15:00
12.03.2023 10:00 - 12.03.2023 16:00
Talvisodan päättymisen muistotilaisuus ja Hengelliset päivät 12.3.2023
12.03.2023 10:00 - 12.03.2023 14:30
Kysyttävää?
