Karjalatalon joulumyyjäiset

18.12.2021 10:00 - 18.12.2021 14:00 | Helsinki, Karjalatalo

Karjalatalon suositut joulumyyjäiset järjestetään lauantaina 18.12. klo 10–14. Myynnissä on jouluisia tuotteita, käsitöitä, kirjoja ja omatekoisia leivonnaisia, makeisia ym. Karjalatalon joulumyyjäiset ovat vuotuinen perinne, joka kuuluu etenkin lähiseudun asukkaiden joulutunnelman luomiseen.

Koronapassi vaaditaan sekä ostajilta että myyjiltä!

Seuraamme ajantasaisia viranomaisten antamia ohjeita.
Kaikkien osallistujien, sekä myyjien että asiakkaiden, pitää esittää koronapassi. Muutokset ovat mahdollisia, seuraa nettisivujamme. Lue lisää Etelä-Suomen AVI:n koronarajoitteista.

Tapahtuman myyntipaikat ovat toistaiseksi täyteen varattuja. Mahdollisten peruutusten varalta voi myyntipaikkajonoon ilmoittautua sähköpostitse: toimisto(a)karjalanliitto.fi.

Myyntipöytävaraukset 30.11.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella tai p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi, josta myös lisätietoja.
Ilmoitathan myyntipöytien määrän lomakkeen Lisätietoja-kohdassa.

Hinta liiton jäsenille ja jäsenseuroille 30 € ja kahden pöydän hinta 45 €. Pöytähinnat muille 55 € / pöytä ja 100 € / kaksi pöytää.  Pöydän koko 120 cm x 70 cm + tuoli.

Seuraamme koronatilannetta ja otamme pöytävarauksia rajoitetusti, jotta turvavälit säilyvät. Mikäli pöytäpaikat täyttyvät ja innokkaita myyjiä olisi enemmän, otamme myös toisen kerroksen Yläsalin myyjäiskäyttöön. Pöytäpaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)

Ilmoittautumislomake