Olisiko aika esitellä teidän säätiönne toimintaa?

05.04.2022 11:26

Säätiöt vaalivat tärkeällä työllään karjalaisuutta tukien erityisesti entisten kuntiensa asukkaiden ja heidän jälkeläistensä henkisiä, sosiaalisia ja taloudellisia toimia. Tämä tapahtuu mm. myöntämällä apurahoja ja avustuksia, edistämällä julkaisu- ja tutkimustyötä sekä tekemällä muuta kulttuurityötä.

Oheisen linkin kautta avautuu lyhyt kysely, johon vastaamalla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan Kuukauden säätiö -kampanjaan kertomalla omasta säätiöstä ja sen toiminnasta. Mukaan voi ilmoittautua jo nyt tai myöhemmin vuoden 2022 aikana. Juttusarjassa on alkuvuodesta esitelty jo Rauta-Säätiö, Sakkola-Säätiö ja Vpl. Pyhäjärvi-Säätiö.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/FB4F49020B553ADE
Linkki juttusarjan aiempiin esittelyihin: https://www.karjalanliitto.fi/karjalan-liitto/karjalan-liiton-toiminta/kuukauden-saatio-2.html?avp=prb
 
Kootkaa siis säätiönne hallitus tai aktiivit koolle ja pohtikaa mitä haluatte kertoa työstänne karjalaiselle yhteisölle. Annetaan tänä vuonna säätiötoiminnan merkityksen näkyä!

Juttusarja on jatkoa vuoden 2021 aikana järjestetylle ”Viikon seura”-kampanjalle. Esittelynsä sai lukuisa joukko Karjala-seuroja, pitäjä- ja sukuseuroja sekä muita yhdistyksiä. Yksittäiset esittelyt keräsivät parhaimmillaan lähes 7000 kiinnostunutta lukijaa.