Karjalan Liitto 80v, Karjalaisseurojen Kuopion Piiri ry 60v ja Kuopion Karjalaiset ry 80v -tilaisuus Kuopiossa

08.03.2020 13:00 - 08.03.2020 19:00 | Kuopio

Kolminkertaiset maakunnalliset  juhlat Kuopiossa: Karjalan Liitto 80v, Karjalaisseurojen Kuopion Piiri ry 60v ja Kuopion Karjalaiset ry 80v. Teemana "Vuos'satojen Karjala"

Sunnuntaina 8.3. klo 13.00 Kuopio, kaupungintalon juhlasali .

Ohjelmassa yksinlaulua, yhteislaulua, korkeatasoisia tervehdyksiä ja onnitteluja.
Käsiohjelmia ovelta a' 20€. Tuloilla tuetaan samoin kaikilla kolmella tasolla karjalaisuutta eli valtakunnan, piirin ja paikallistason toimintaa. Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestäjinä toimivat Karjalaisseurojen Kuopion Piiri ry ja Kuopion Karjalaiset ry.

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija