Karjalaiset kasvis- ja paastoruuat

25.11.2017 10:00 - 25.11.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla valmistetaan Karjalasta tunnettuja kasvisruokia ja paastoon sopivia ruokia keittäen ja uunissa hauduttaen. Raaka-aineena käytetään mm. juureksia. Opettajana on keittiömestari Aira Viitaniemi. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit. Kurssi on lauantaina 25.11. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 9.11. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Muutokset mahdollisia.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

31.01.2026 10:00 - 31.01.2026 15:00

Pitäjä- ja sukulehtiseminaari 2026

18.01.2026 14:00 - 18.01.2026 16:30

Lauantain toivotut

13.12.2025 10:00 - 13.12.2025 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset la 13.12.

10.12.2025 13:00 - 10.12.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

24.09.2025 13:00 - 24.09.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri

24.09.2025 13:00 - 24.09.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

25.09.2025 18:00 - 25.09.2025 20:00

Pitäjäesittely: Antrea ja Suursaari

06.09.2025 10:00 - 06.09.2025 12:00

Tauluhuutokauppa Karjalatalolla la 6.9.

05.09.2025 18:00 - 05.09.2025 22:00

Pajatus-klubi pe 5.9.

01.09.2025 17:00 - 01.09.2025 18:00

Sadon siunaus Karjalatalolla

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja

Ilmoittautumislomake