Karjalaiset kasvis- ja paastoruuat
25.11.2017 10:00 - 25.11.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo
Kurssilla valmistetaan Karjalasta tunnettuja kasvisruokia ja paastoon sopivia ruokia keittäen ja uunissa hauduttaen. Raaka-aineena käytetään mm. juureksia. Opettajana on keittiömestari Aira Viitaniemi. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit. Kurssi on lauantaina 25.11. klo 10-15.00. Ilmoittautumiset 9.11. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.
Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.
Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Muutokset mahdollisia.
Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.
26.05.2026 16:00 - 26.05.2026 19:00
28.04.2026 16:00 - 28.04.2026 19:00
25.04.2026 10:00 - 25.04.2026 10:00
31.03.2026 16:00 - 31.03.2026 19:00
13.11.2025 18:00 - 13.11.2025 19:30
13.11.2025 18:00 - 13.11.2025 19:00
Karjalaisen sukututkimuksen erityispiirteitä -luento, to 13.11.
15.11.2025 12:00 - 15.11.2025 14:30
19.11.2025 13:00 - 19.11.2025 15:00
28.10.2025 18:00 - 28.10.2025 20:00
28.10.2025 16:00 - 28.10.2025 19:00
25.10.2025 12:00 - 25.10.2025 19:00
22.10.2025 13:00 - 22.10.2025 15:00
Kysyttävää?
			- karjalan-liitto-ry_tapahtumien-tietosuojaseloste | 17.10.2023