Karjalaiset kasvis- ja paastoruuat

25.11.2017 10:00 - 25.11.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla valmistetaan Karjalasta tunnettuja kasvisruokia ja paastoon sopivia ruokia keittäen ja uunissa hauduttaen. Raaka-aineena käytetään mm. juureksia. Opettajana on keittiömestari Aira Viitaniemi. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit. Kurssi on lauantaina 25.11. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 9.11. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Muutokset mahdollisia.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

26.05.2026 16:00 - 26.05.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 26.5.

28.04.2026 16:00 - 28.04.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 28.4.

25.04.2026 10:00 - 25.04.2026 10:00

Karjalan Liiton liittokokous 25.4.2026

31.03.2026 16:00 - 31.03.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 31.3.

13.11.2025 18:00 - 13.11.2025 19:30

Armon matkamies – ekumeeninen runon ja laulun ilta

15.11.2025 12:00 - 15.11.2025 14:30

Sukujen päivän seminaari

19.11.2025 13:00 - 19.11.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

28.10.2025 18:00 - 28.10.2025 20:00

Digi-iltamat, jatkokurssi

28.10.2025 16:00 - 28.10.2025 19:00

Sukututkijan neuvonta 28.10.

25.10.2025 12:00 - 25.10.2025 19:00

Sukukansakuu tanssii ja soi Oodissa!

22.10.2025 13:00 - 22.10.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja

Ilmoittautumislomake