
Karjalaiset kasvis- ja paastoruuat
25.11.2017 10:00 - 25.11.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo
Kurssilla valmistetaan Karjalasta tunnettuja kasvisruokia ja paastoon sopivia ruokia keittäen ja uunissa hauduttaen. Raaka-aineena käytetään mm. juureksia. Opettajana on keittiömestari Aira Viitaniemi. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit. Kurssi on lauantaina 25.11. klo 10-15.00. Ilmoittautumiset 9.11. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.
Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.
Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Muutokset mahdollisia.
Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.
01.04.2023 10:00 - 01.04.2023 14:00
28.03.2023 15:00 - 28.03.2023 19:00
22.03.2023 18:30 - 29.04.2023 20:00
21.03.2023 18:30 - 25.04.2023 20:00
09.02.2023 18:00 - 04.05.2023 20:00
10.02.2023 18:00 - 10.02.2023 20:30
11.02.2023 10:00 - 11.02.2023 15:00
12.02.2023 10:00 - 12.02.2023 15:00
28.01.2023 10:30 - 28.01.2023 16:00
28.01.2023 10:00 - 28.01.2023 14:00
11.01.2023 10:00 - 25.01.2023 16:00
17.12.2022 10:00 - 17.12.2022 14:00
Kysyttävää?
