Karjalaiset kasvis- ja paastoruuat

25.11.2017 10:00 - 25.11.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla valmistetaan Karjalasta tunnettuja kasvisruokia ja paastoon sopivia ruokia keittäen ja uunissa hauduttaen. Raaka-aineena käytetään mm. juureksia. Opettajana on keittiömestari Aira Viitaniemi. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit. Kurssi on lauantaina 25.11. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 9.11. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Muutokset mahdollisia.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

18.08.2024 12:00 - 18.08.2024 18:00

Suunnistusmestaruuskilpailut Hauholla 18.8.

28.06.2024 10:00 - 29.06.2024 17:00

Vanhan kirjallisuuden päivät

16.06.2024 12:00 - 16.06.2024 14:00

Karjalaisten kesäjuhlien juhlakulkue su 16.6. klo 12.00

15.05.2024 13:00 - 15.05.2024 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

28.05.2024 15:00 - 28.05.2024 19:00

Sukututkijan päivystys Karjalatalolla

14.06.2024 16:00 - 14.06.2024 18:00

Karjalainen kirkkokierros

15.06.2024 09:00 - 16.06.2024 13:30

Kesäjuhlat / Karjalainen tori Saimaa Stadiumilla

23.04.2024 15:00 - 23.04.2024 19:00

Sukututkijan päivystys Karjalatalolla

17.04.2024 13:00 - 17.04.2024 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

13.04.2024 14:00 - 13.04.2024 16:00

Alkuvuoden itkutyöpajat

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)

Ilmoittautumislomake