Karjalaiset kasvis- ja paastoruuat
25.11.2017 10:00 - 25.11.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo
Kurssilla valmistetaan Karjalasta tunnettuja kasvisruokia ja paastoon sopivia ruokia keittäen ja uunissa hauduttaen. Raaka-aineena käytetään mm. juureksia. Opettajana on keittiömestari Aira Viitaniemi. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit. Kurssi on lauantaina 25.11. klo 10-15.00. Ilmoittautumiset 9.11. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.
Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.
Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Muutokset mahdollisia.
Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.
31.01.2026 10:00 - 31.01.2026 15:00
18.01.2026 14:00 - 18.01.2026 16:30
13.12.2025 10:00 - 13.12.2025 14:00
10.12.2025 13:00 - 10.12.2025 15:00
24.09.2025 12:00 - 24.09.2025 14:00
Karjalan kielen elvytysohjelma tutuksi – seminaari - paikan päällä ja webinaarina
24.09.2025 13:00 - 24.09.2025 15:00
24.09.2025 13:00 - 24.09.2025 15:00
25.09.2025 18:00 - 25.09.2025 20:00
18.09.2025 14:00 - 18.09.2025 19:00
Karjalaisen sukututkimuksen aloittaminen -luento, aloitus siirtyy to 2.10.
06.09.2025 10:00 - 06.09.2025 12:00
05.09.2025 18:00 - 05.09.2025 22:00
01.09.2025 17:00 - 01.09.2025 18:00
Kysyttävää?

- karjalan-liitto-ry_tapahtumien-tietosuojaseloste | 17.10.2023