Karjalaiset kasvis- ja paastoruuat

25.11.2017 10:00 - 25.11.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla valmistetaan Karjalasta tunnettuja kasvisruokia ja paastoon sopivia ruokia keittäen ja uunissa hauduttaen. Raaka-aineena käytetään mm. juureksia. Opettajana on keittiömestari Aira Viitaniemi. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit. Kurssi on lauantaina 25.11. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 9.11. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Muutokset mahdollisia.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

28.11.2020 10:00 - 28.11.2020 14:00

Karjalaiset suku- ja pitäjämarkkinat

25.10.2020 15:00 - 25.10.2020 16:30

Karjalaisten tarina -esitys

25.10.2020 13:00 - 25.10.2020 14:30

Karjalaisten tarina -esitys

26.08.2020 17:00 - 26.08.2020 20:00

Avoimet ovet Karjalatalossa

12.09.2020 10:00 - 12.09.2020 15:00

Karjalaiset piirakat -kurssi 12.9. KURSSI ON TÄYNNÄ!

16.09.2020 18:00 - 16.09.2020 20:00

Pitäjäesittelyssä Antrea ja Impilahti

17.07.2020 08:00 - 19.07.2020 20:00

PERUTTU: Pietari, Yhinmäen linnake 17.–19.7.2020

15.06.2020 09:00 - 18.06.2020 14:00

PERUTTU! Karjalan kielen (livvin) kurssi Punkaharjulla

03.06.2020 08:00 - 07.06.2020 20:00

PERUTTU: Kotiseutumatka Impilahdelle

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija
viestintävastaava, kulttuurituottaja (viestintä, sukuseuratoiminta, karjalan kieli)

Ilmoittautumislomake