Karjalaiset kasvis- ja paastoruuat

25.11.2017 10:00 - 25.11.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla valmistetaan Karjalasta tunnettuja kasvisruokia ja paastoon sopivia ruokia keittäen ja uunissa hauduttaen. Raaka-aineena käytetään mm. juureksia. Opettajana on keittiömestari Aira Viitaniemi. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit. Kurssi on lauantaina 25.11. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 9.11. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Muutokset mahdollisia.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

14.12.2019 10:00 - 14.12.2019 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset

26.11.2019 15:00 - 26.11.2019 19:00

Sukututkija neuvoo

16.10.2019 14:00 - 16.10.2019 16:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri

18.10.2019 12:00 - 18.10.2019 16:30

Säätiöseminaari

26.10.2019 11:00 - 26.10.2019 15:00

Karjalan matkailu ja luonto -tapahtuma

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija
viestintävastaava, kulttuurituottaja (viestintä, sukuseuratoiminta)

Ilmoittautumislomake