Karjalaiset kasvis- ja paastoruuat

25.11.2017 10:00 - 25.11.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla valmistetaan Karjalasta tunnettuja kasvisruokia ja paastoon sopivia ruokia keittäen ja uunissa hauduttaen. Raaka-aineena käytetään mm. juureksia. Opettajana on keittiömestari Aira Viitaniemi. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit. Kurssi on lauantaina 25.11. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 9.11. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Muutokset mahdollisia.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

28.11.2020 10:00 - 28.11.2020 14:00

Karjalaiset suku- ja pitäjämarkkinat

13.11.2020 12:00 - 13.11.2020 16:00

Karjalainen eräperinne-seminaari

28.10.2020 14:00 - 28.10.2020 16:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri

25.10.2020 13:00 - 25.10.2020 15:00

PERUTTU: Karjalaisten tarina -esitys klo 13 ja 15

25.10.2020 15:00 - 25.10.2020 16:30

Karjalaisten tarina -esitys klo 13 ja 15

27.10.2020 18:00 - 27.10.2020 20:00

Impilahti-ilta - Puuteollisuus Impilahdella

16.10.2020 12:00 - 16.10.2020 16:16

Säätiöseminaari

14.10.2020 18:00 - 14.10.2020 20:00

Pitäjäesittelyssä Kuolemajärvi ja Suojärvi 14.10.

10.10.2020 10:00 - 11.10.2020 16:00

Käspaikkakurssi

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija
viestintävastaava, kulttuurituottaja (viestintä, sukuseuratoiminta, karjalan kieli)

Ilmoittautumislomake