Karjalainen juhlaruoka -kurssi
21.10.2017 10:00 - 21.10.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo
Kurssilla tehdään 3-4 ruokalajin karjalainen juhla-ateria ja tutustutaan karjalaiseen ruokaperinteeseen. Samalla saadaan oppia, miten menu suunnitellaan ja valmistetaan ennakoivasti, että myös emäntä voi osallistua aterialle.
Keittiömestari Aira Viitaniemi opastaa karjalaisen keittiön saloihin ja antaa vinkit juhla-aterian tekoon. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit.
Kurssi on lauantaina 21.10. klo 10-15.00. Ilmoittautumiset 6.10. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi. Ruokakurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Muutokset mahdollisia.
Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.
Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.
Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.
28.06.2024 10:00 - 29.06.2024 17:00
16.06.2024 15:00 - 16.06.2024 17:00
Karjalaisten kesäjuhlien päiväjuhla Saimaa Sadiumilla su 16.6.
16.06.2024 12:00 - 16.06.2024 14:00
16.06.2024 10:00 - 16.06.2024 12:00
Kesäjuhlat Mikkelissä / liturgia ylienkeli Mikaelin kirkossa
23.04.2024 15:00 - 23.04.2024 19:00
27.04.2024 08:30 - 27.04.2024 18:00
15.05.2024 13:00 - 15.05.2024 15:00
28.05.2024 15:00 - 28.05.2024 19:00
17.04.2024 13:00 - 17.04.2024 15:00
13.04.2024 14:00 - 13.04.2024 16:00
12.04.2024 18:00 - 12.04.2024 20:00
11.04.2024 18:00 - 11.04.2024 20:00
Kysyttävää?
- karjalan-liitto-ry_tapahtumien-tietosuojaseloste | 17.10.2023