Karjalainen juhlaruoka -kurssi

21.10.2017 10:00 - 21.10.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla tehdään 3-4 ruokalajin karjalainen juhla-ateria ja tutustutaan karjalaiseen ruokaperinteeseen. Samalla saadaan oppia, miten menu suunnitellaan ja valmistetaan ennakoivasti, että myös emäntä voi osallistua aterialle.

Keittiömestari Aira Viitaniemi opastaa karjalaisen keittiön saloihin ja antaa vinkit juhla-aterian tekoon. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit.

Kurssi on lauantaina 21.10. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 6.10. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi. Ruokakurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Muutokset mahdollisia.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

26.05.2026 16:00 - 26.05.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 26.5.

28.04.2026 16:00 - 28.04.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 28.4.

25.04.2026 10:00 - 25.04.2026 10:00

Karjalan Liiton liittokokous 25.4.2026

31.03.2026 16:00 - 31.03.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 31.3.

13.11.2025 18:00 - 13.11.2025 19:30

Armon matkamies – ekumeeninen runon ja laulun ilta

15.11.2025 12:00 - 15.11.2025 14:30

Sukujen päivän seminaari

19.11.2025 13:00 - 19.11.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

28.10.2025 18:00 - 28.10.2025 20:00

Digi-iltamat, jatkokurssi

28.10.2025 16:00 - 28.10.2025 19:00

Sukututkijan neuvonta 28.10.

25.10.2025 12:00 - 25.10.2025 19:00

Sukukansakuu tanssii ja soi Oodissa!

22.10.2025 13:00 - 22.10.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja

Ilmoittautumislomake