Karjalainen juhlaruoka -kurssi

21.10.2017 10:00 - 21.10.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla tehdään 3-4 ruokalajin karjalainen juhla-ateria ja tutustutaan karjalaiseen ruokaperinteeseen. Samalla saadaan oppia, miten menu suunnitellaan ja valmistetaan ennakoivasti, että myös emäntä voi osallistua aterialle.

Keittiömestari Aira Viitaniemi opastaa karjalaisen keittiön saloihin ja antaa vinkit juhla-aterian tekoon. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit.

Kurssi on lauantaina 21.10. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 6.10. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi. Ruokakurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Muutokset mahdollisia.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

25.05.2021 15:00 - 25.05.2021 19:00

Sukututkija neuvoo

22.05.2021 10:00 - 23.05.2021 16:00

Kinnasneulatekniikan alkeet

06.05.2021 18:00 - 06.05.2021 20:00

Karjalainen sukuni -webinaari 4: Paavolaisten tarina

20.04.2021 17:00 - 20.04.2021 18:00

Vinkit sukututkimuksen aloittamiseen -tietoisku

20.04.2021 17:00 - 20.04.2021 18:00

Vinkit sukututkimuksen aloittamiseen -tietoisku

24.04.2021 10:00 - 25.04.2021 16:00

KURSSI PERUTTU! Kirjontaa karjalaiseen tapaan

24.04.2021 10:00 - 24.04.2021 15:00

KURSSI PERUTTU! Piirakkakurssi Karjalatalolla

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija
viestintävastaava, kulttuurituottaja (viestintä, sukuseuratoiminta, karjalan kieli)

Ilmoittautumislomake