Karjalainen juhlaruoka -kurssi

21.10.2017 10:00 - 21.10.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla tehdään 3-4 ruokalajin karjalainen juhla-ateria ja tutustutaan karjalaiseen ruokaperinteeseen. Samalla saadaan oppia, miten menu suunnitellaan ja valmistetaan ennakoivasti, että myös emäntä voi osallistua aterialle.

Keittiömestari Aira Viitaniemi opastaa karjalaisen keittiön saloihin ja antaa vinkit juhla-aterian tekoon. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit.

Kurssi on lauantaina 21.10. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 6.10. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi. Ruokakurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Muutokset mahdollisia.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

05.04.2023 18:00 - 05.04.2023 19:00

Verkkoesitelmä arkkitehti Jalmari Lankisesta

01.04.2023 10:00 - 01.04.2023 14:00

Karjalatalon kevätmyyjäiset 1.4.

09.02.2023 18:00 - 04.05.2023 20:00

Karjalainen sukuni -webinaarisarja keväällä 2023

10.02.2023 18:00 - 10.02.2023 20:30

Karjalainen vegeperinne tutuksi -infoilta

14.02.2023 16:00 - 14.02.2023 18:30

Ystävänpäiväkahvit Karjalatalolla ti 14.2.

18.02.2023 12:00 - 18.02.2023 17:00

Juurillamme Karjalassa -tapahtuma la 18.2.

28.01.2023 10:30 - 28.01.2023 16:00

Pitäjä- ja sukulehtien seminaari la 28.1.

28.01.2023 10:00 - 28.01.2023 14:00

Vintage-kirpputori Karjalatalolla la 28.1.

11.01.2023 10:00 - 25.01.2023 16:00

Valokuvanäyttely Vepsästä

17.12.2022 10:00 - 17.12.2022 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)

Ilmoittautumislomake