
Karjalainen juhlaruoka -kurssi
21.10.2017 10:00 - 21.10.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo
Kurssilla tehdään 3-4 ruokalajin karjalainen juhla-ateria ja tutustutaan karjalaiseen ruokaperinteeseen. Samalla saadaan oppia, miten menu suunnitellaan ja valmistetaan ennakoivasti, että myös emäntä voi osallistua aterialle.
Keittiömestari Aira Viitaniemi opastaa karjalaisen keittiön saloihin ja antaa vinkit juhla-aterian tekoon. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit.
Kurssi on lauantaina 21.10. klo 10-15.00. Ilmoittautumiset 6.10. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi. Ruokakurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Muutokset mahdollisia.
Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.
Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.
Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.
25.11.2025 16:00 - 25.11.2025 19:00
13.11.2025 18:00 - 13.11.2025 19:00
Karjalaisen sukututkimuksen erityispiirteitä -luento, to 13.11.
28.10.2025 16:00 - 28.10.2025 19:00
16.10.2025 18:00 - 16.10.2025 19:00
10.05.2025 11:00 - 10.05.2025 11:00
14.05.2025 13:00 - 14.05.2025 15:01
20.05.2025 16:00 - 20.05.2025 19:00
07.06.2025 10:00 - 07.06.2025 15:00
29.04.2025 16:00 - 29.04.2025 19:00
26.04.2025 14:00 - 26.04.2025 16:00
26.04.2025 09:00 - 26.04.2025 17:30
25.04.2025 18:30 - 25.04.2025 23:00
Karjalan Liitto 85 vuotta - iltajuhla Pyöreän tornin tanssiaistunnelmissa!
Kysyttävää?

- karjalan-liitto-ry_tapahtumien-tietosuojaseloste | 17.10.2023