Karjalainen juhlaruoka -kurssi

21.10.2017 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla tehdään 3-4 ruokalajin karjalainen juhla-ateria ja tutustutaan karjalaiseen ruokaperinteeseen. Samalla saadaan oppia, miten menu suunnitellaan ja valmistetaan ennakoivasti, että myös emäntä voi osallistua aterialle.

Keittiömestari Aira Viitaniemi opastaa karjalaisen keittiön saloihin ja antaa vinkit juhla-aterian tekoon. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit.

Kurssi on lauantaina 21.10. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 6.10. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi. Ruokakurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Muutokset mahdollisia.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

Ilmoittautumislomake