Karjalainen juhlaruoka -kurssi

21.10.2017 10:00 - 21.10.2017 15:00 | Helsinki, Karjalatalo

Kurssilla tehdään 3-4 ruokalajin karjalainen juhla-ateria ja tutustutaan karjalaiseen ruokaperinteeseen. Samalla saadaan oppia, miten menu suunnitellaan ja valmistetaan ennakoivasti, että myös emäntä voi osallistua aterialle.

Keittiömestari Aira Viitaniemi opastaa karjalaisen keittiön saloihin ja antaa vinkit juhla-aterian tekoon. Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 €, muuten 60 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet ja reseptit.

Kurssi on lauantaina 21.10. klo 10-15.00.  Ilmoittautumiset 6.10. mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi. Ruokakurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Muutokset mahdollisia.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.

Kurssit järjestävät Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

31.01.2026 10:00 - 31.01.2026 15:00

Pitäjä- ja sukulehtiseminaari 2026

18.01.2026 14:00 - 18.01.2026 16:30

Lauantain toivotut

13.12.2025 10:00 - 13.12.2025 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset la 13.12.

10.12.2025 13:00 - 10.12.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

24.09.2025 13:00 - 24.09.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri

24.09.2025 13:00 - 24.09.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

25.09.2025 18:00 - 25.09.2025 20:00

Pitäjäesittely: Antrea ja Suursaari

06.09.2025 10:00 - 06.09.2025 12:00

Tauluhuutokauppa Karjalatalolla la 6.9.

05.09.2025 18:00 - 05.09.2025 22:00

Pajatus-klubi pe 5.9.

01.09.2025 17:00 - 01.09.2025 18:00

Sadon siunaus Karjalatalolla

26.08.2025 16:00 - 26.08.2025 19:00

Sukututkijan neuvonta 26.8.

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja

Ilmoittautumislomake