Sukupolvien ketju - Hiitolan Pitäjäseuran arpajaiset

03.07.2020 17:57

Monien yhdistysten tapahtumissa järjstetään tulojen kartuttamiseksi arpajaisia. Näin myös Hiitolan Pitäjäseuran tarinailloissa. Illan aikana myydään n. 200-250 arpaa kauppa käy hyvin... kun halvalla saa. Tavaksi on vakiintunut että tapahtumaan osallistuvat tuovat tullessaan arpavoittoja, pöytä täyttyykin kerta kerran jälkeen näistä lahjoituksina saaduista voitoista.


Nyt kun tarinaillat ovat kevätkaudella peruuntuneet ja tuskin vielä syyskaudellakaan täys’painoisesti päästään niitä toteuttamaan päätti seuramme järjestää kaikille jäsenilleen arpajaiset. Näin halusimme tänä ”luppoaikanakin” tuoda lähes 600 jäsenellemme tuulahduksen seuramme virkeästä toiminnasta.Jos et vielä ole Hiitolan Pitäjäseuran jäsen tee se nyt ja liity joukkoomme. Tällä kertaa arvat eivät maksa mitään vaan seuran jäsenyys oikeuttaa jokaisen jäsenen yhteen arpalipukkeeseen.


Sukupolvien ketju
Karjalan Liiton tämän vuoden teemana on ”Sukupolvien ketju” niinpä sen mukaisesti jaoimme jäsenet kolmen eri ikäryhmän ketjuksi, eli lapset, nuoret sekä yli 60-vuotiaat. (Näissä piireissähän ”nuoriksi” lasketaan vielä kuuskymppisetkin.)
Palkintoina jokaisessa ryhmässä on Hiitolaisen kästyökorin lahjoittamia tuotteita. Lopuksi vielä kaikkien jäsenten kesken arvotaan mm. Hiitolan Pitäjäseuran ja Hiitola-Säätiön lahjoittamia kirjoja sekä elokuussa ilmestyvä ja myyntiin tuleva v. 2021 Hiitolan Pitäjäseuran seinäkalenteri ”Muistat sie viell”.


Arvonta suoritetaan heinäkuun loppupuolella, se videoidaan ja on aikanaan nähtävillä täällä kotisivuilla. Voittajille ilmoitetaan puhelimitse ja voitot toimitetaan perille. Hyvää kesänjatkoa kaikille.


Raija Laaksonen Hiitolan Pitäjäseuran pj.