Liittovaltuuston kokouksessa sääntömääräiset asiat, varapuheenjohtajien valinta sekä merkkejä ansioituneille

23.11.2020 11:10

Karjalan Liiton liittovaltuusto kokoontui 21.11.2020 

Kirsi Mononen ja Eevaliisa Kurki valittiin varapuheenjohtajiksi

Liittovaltuuston 2. varapuheenjohtaja Kirsi Mononen.Liittohallituksen 2. varapuheenjohtaja Eevaliisa Kurki.
Karjalan Liiton liittovaltuuston syyskokouksessa käsiteltiin sääntömääräisiä asioita ja täydennettiin liiton puheenjohtajistoa. Liittovaltuuston 2. varapuheenjohtajaksi valittiin liittovaltuutettu Kirsi Mononen. Hallituksen 2. varapuheenjohtajaksi valittiin Eevaliisa Kurki.

Kokousta sävyttivät koronarajoitukset, maskia käyttivät niin puheenjohtajana toiminut valtuuston 1. varapuheenjohtaja Martti Talja kuin muu liittovaltuusto. Valtuuston puheenjohtaja Matti Puhakka oli mukana etäyhteydellä.

Merkkejä ansioituneille

Liittovaltuuston kokouksessa oli koronan viivästämien huomionosoitusten aika. Lukuisia Karjalan Liiton aktiiveja, liiton entistä ja nykyistä puheenjohtajistoa, piiri- ja seuratason vuosikymmenien toimijoita palkittiin kultaisilla ansiomerkeillä ja ruusukemerkeillä.  Katso ansiomerkkien saajat täältä.

Tilaisuudessa kerrottiin, että tasavallan presidentti on myöntänyt eläkkeelle jääneelle toiminnanjohtaja Satu Hallenbergille järjestöneuvoksen arvonimen. Merkki luovutetaan hänelle myöhemmin.

Pro Carelia -ansiomerkki Eija Vilppaalle ja Jelena Bogdanovalle

Pro Carelia -ansiomerkin sai näyttelijä-ohjaaja Eija Vilpas.

Pro Carelia -ansiomerkin vastaanotti näyttelijä-ohjaaja Eija Vilpas. Toinen Pro Carelia -ansiomerkki myönnettiin Karjalan Liiton pitkäaikaiselle yhteistyökumppanille, Kizhin ulkomuseon johtajalle Jelena Bogdanovalle, jolle merkki luovutetaan myöhemmin.

Runonlaulaja Elmi Tsokkisen muistomitali Pirkko Fihlmanille

Äänellä itkijä Pirkko Fihlman.

Äänellä itkijä ja itkuvirsiperinteen elvyttäjä Pirkko Fihlman palkittiin runonlaulaja Elmi Tsokkisen muistomitalilla Karjalan Liiton liittovaltuuston kokouksessa. Pirkko Fihlman oli tehnyt 80-vuotiaalle Liitolle onnitteluitkun, jonka hän esitti tilaisuudessamme. Hieno huomionosoitus juhlavuotta viettävälle Karjalan Liitolle.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: