Kuorokavalkadi on karjalaisten kuorojen katselmus

06.06.2018 11:09

Kuorokavalkadi 16.6.

Perinteisesti karjalaiset kuorot kokoontuvat Karjalaisilla kesäjuhlilla esittämään osaamistaan kuorojen kavalkadissa. Tänä vuonna seitsemän kuoron laulantaa kuullaan  Kuusankosken Kuusaasalissa. Salia kutsutaan akustisten ominaisuuksiensa takia konserttikävijän paratiisiksi, joten kannattaa lähteä nauttimaan karjalaisesta ja muusta musiikista lauantaina 16.6. klo 11.00-13.00 Kuusankoskitalolla, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski.

Kavalkadissa kukin kuoro esittää  8 minuutin laulusetin. Lopuksi kuullaan yhteisesityksenä säveltäjä Olli Nykäsen Karjala. Mukana ovat Lahden Laulajat, Lappeenrannan Karjalakuoro,  Karjalan Kaiku, Tampere; Karjalan Käköset, Turku; Kirvu-kuoro;  KymenLaulu, Kouvola;  Turun Karjalakuoro ja Viipurin Lauluveikot, Helsinki. Myös tuomaristo on paikalla, he antavat palautetta kuoroille tilaisuuden jälkeen.

Kouvolasta on kuljetus kuorokavalkadiin. Kouvolan Matkakeskuksen tilausajolaiturista lähtee bussi Kuusankoskitalolle klo 10.00, paluu klo 13. Bussi ajaa Lumon Areenan kautta, ja kyytiin voi nousta Topinkujan ja Sumulaaksonkadun kulmasta. Siinä bussi on noin klo 10.05. Edestakaisen matkan hinta on 5 euroa.

Pääsyliput 20 €, Karjala-kortilla 15 €. Lippuja myynnissä ovella, Karjalaisten kesäjuhlien juhlakansliassa Lumon Areenalla Kouvolassa ja muissa lipunmyyntipisteissä.