Helsingin kutsunnat järjestetään jatkossa Karjalatalolla

03.02.2023 16:11

Karjalan Liitolla on ilo ja kunnia julkistaa uusi yhteistyökuvio! Helsingin kutsunnat on usean vuosikymmenen ajan järjestetty Työväenopistolla, mutta tästä vuodesta lähtien kutsuntapaikkana toimii Karjalatalo Käpylässä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että marras-joulukuun vaihteessa noin 200 nuorta vierailee Karjalatalolla arkipäivisin kutsunnoissa päiväsaikaan. Iltaisin tilat ovat tuttuun tapaan yhdistysten ja muiden toimijoiden käytössä. Karjalan Liiton ohella sopimuksesta on ollut mukana neuvottelemassa Wiipuri-Yhdistys, joka on myös tarjonnut tilojaan tähän tärkeään tarkoitukseen.

- Kyseessä on erittäin tärkeä ja toivottavasti pitkäaikainen uusi yhteistyökumppani Karjalan Liitolle, puheenjohtaja Outi Örn korostaa. Karjalan Liitto ja jäsenseuramme ovat tehneet paljon yhteistyötä esimerkiksi veteraanijärjestöjen kanssa, joten siten meillä on yhteistä arvopohjaa Puolustusvoimien kanssa. Nyt on hienoa päästä tekemään yhteistyötä Uudenmaan aluetoimiston kanssa ja tarjota nuorille tilat, kun he tulevat yhteen keskeisimmistä elämänvaiheistaan, Outi Örn toteaa.

Vuoden 2023 kutsunnat käynnistyvät Helsingissä 16.11.2023 ja jatkuvat aina 8.12.2023 saakka.

Lisätietoja Uudenmaan aluetoimistosta ja kutsunnoista löytyy osoitteesta: https://puolustusvoimat.fi/uudenmaan-aluetoimisto

Lisätiedot: Karjalan Liiton puheenjohtaja Outi Örn, outi.orn@karjalanliitto.fi