Prandia Lunchering Oy aloittaa Karjalatalon uutena ravintoloitsijana marraskuussa

14.10.2022 11:30

Tiedote

Prandia Lunchering Oy aloittaa Karjalatalon uutena ravintoloitsijana marraskuussa

Ravintola Karelian viimeisin yrittäjä lopetti toimintansa kesällä 2022. Ravintolatoiminnasta kiinnostuneita ilmoittautui alkusyksystä useita ja Karjalaisten Heimotalon Oy:n hallitus pyysi heiltä tarjoukset sekä haastatteli kiinnostuneita.

Uudeksi ravintoloitsijaksi on valittu Prandia Lunchering Oy. Kyseisen toimijan pitkä kokemus ja asiantunteva ote vakuutti Heimotalon hallituksen. Maiju Leisti Prandialta kertoo, että he rakastavat ruokaa ja kaikkea siihen liittyvää.

”Ideoimme jatkuvasti uutta ja seuraamme trendejä sekä huomioimme alati muuttuvia asiakkaiden kulutustottumuksia. Kunnioitamme myös perinteitä ja osaamme valmistaa perinneruokia. Huomioimme aina talon asiakkaat menusuunnittelussamme. Me valmistamme mahdollisimman paljon alusta loppuun ruokatuotteet itse ja vältämme eineksiä ja pakasteita. Tämä takaa ruoan maistuvuuden, tuoreuden ja laadun”, karjalaisjuurinen Leisti täsmentää.

Uusi ravintoloitsija aloittaa toimintansa marraskuussa. Palvelun sisällöstä, ravintolan aukioloajoista ja muista yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin. Mahdollisista tilaisuuksien tarjoiluista voi kuitenkin jo nyt olla yhteydessä osoitteeseen sylvi@prandia.fi.

Lisätiedot: Karjalan Liiton sekä Karjalaisten Heimotalo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Outi Örn, outi.orn@karjalanliitto.fi.