Jäsenmaksulaskutuksen tilanne

04.10.2021 16:49

Tänä vuonna käyttöönotetun keskitetyn jäsenmaksulaskutuksen kanssa on päästy jo pitkälle, ja syksyn tullen on jälleen aika siivota jäsenlistat kuntoon ensi vuotta varten. Tällä hetkellä tämän vuoden jäsenmaksu on vielä maksamatta yhteensä n. 540 jäsenellä.
Pyydämme kaikkia jäsenseurojamme tarkistamaan jäsenrekisteristä seuranne maksamattomat jäsenmaksut ja muistuttamaan kyseisiä jäseniä jäsenmaksusta. Samalla pyydämme päivittämään seuranne jäsenlistan jäsenrekisterissä ajan tasalle ja ilmoittamaan mahdolliset poistettavat jäsenet sähköpostitse osoitteeseen jasen@karjalanliitto.fi  30.11.2021 mennessä.

•    Seurasi jäsenmaksutilanteen näet jäsenrekisteristä Raportit ja tilastot -välilehden raportista ”Suoralaskutuksen maksuntarkkailulista”. (Merkitse laskun aikaväliksi 1.1.2021-kuluva päivä. Listan maksamattomista jäsenmaksuista saat valitsemalla ”Vain maksamattomat”.)
•    Seurasi jäsenlistan saat raportista ”Seurojen jäsenluettelo henkilöt eroteltu”. Huom. Paperiset jäsenlistat on lähetetty kirjeitse vain niille jäsenseuroille, joilla ei vielä ole käyttäjätunnuksia jäsenrekisteriin.

Muuttuneet tiedot on tärkeää käydä päivittämässä jäsenrekisteriin tai ilmoittaa liiton toimistoon, sillä ensi vuoden jäsenlaskut muodostetaan tammikuussa 2022 jäsenrekisteriin merkittyjen tietojen perusteella.

Muuttunut tilinumero tai jäsenmaksun summa

Mikäli seuranne tilinumero on muuttunut tai seuranne ensi vuoden jäsenmaksun summa on enemmän/vähemmän kuin tänä vuonna, muistathan muuttaa myös nämä tiedot jäsenrekisteriin seuranne tietoihin.

Huom! Jos jäsenmaksunne muuttuu ensi vuonna, jäsenmaksun summa kannattaa käydä päivittämässä rekisteriin vasta marras-joulukuussa mikäli seurallanne on uusia tänä vuonna laskutettavia jäseniä. Jos uusi summa päivitetään rekisteriin lokakuussa, lokakuun jäsenmaksulaskut muodostuvat myös tämän summan mukaan.

Jäsenen jäsenlaji ja maksaja

Muistathan myös tarkistaa, että seuranne jäsenten jäsenlajit (varsinainen jäsen / ainais-/kunniajäsen /  jäsenehdokas)  ja maksajat (jäsen itse / seura / joku muu) on merkitty rekisteriin oikein ensi vuoden laskutusta varten.

Lisätietoa ja ohjeet tietojen merkitsemiseen löytyy verkkosivuiltamme osoitteesta: https://www.karjalanliitto.fi/jasenyys/infoa-jasenyhteisoille/jasenmaksut-ja-laskutus.html.

Loppuvuoden laskutus- ja tilitysaikataulu

Tänä vuonna jäsenmaksulaskut lähetetään uusille jäsenille vielä lokakuun lopussa. Marras-joulukuussa jäsenrekisteriin lisätyille jäsenille lähetetään jäsenmaksulasku vasta ensi vuoden jäsenmaksusta helmikuussa jäsenlehden mukana.

Jäsenmaksutilitys on tehty 30.9., ja vuoden viimeinen tilitys tehdään joulukuussa. Viimeisen tilityksen yhteydessä tilitetään myös osittain maksetut jäsenmaksut niin, että maksetusta summasta tilitetään jäsenmaksu ensisijaisesti seuralle, sitten piirille ja lopuksi liitolle.

Kiitämme kaikkia seuroja hyvästä yhteistyöstä uudistuneen laskutuksen kanssa!