Mitä karjalaisuus minulle merkitsee? -kirjoituskilpailu nuorille

12.03.2020 13:04

Karjalan Liiton juhlavuoden 2020 kilpakirjoitus nuorille aiheesta ”Mitä karjalaisuus minulle merkitsee?” käynnistettiin Kalevalan päivänä 28.2.2020.  Kilpailu on avoin ja tarkoitettu erityisesti noin 15–25-vuotiaille nuorille, jotka ovat sukujuuriltaan karjalaisia tai mukana karjalaisessa seuratoiminnassa tai ovat kiinnostuneita karjalaisuudesta.

Lähetä maksimissaan 5 000 merkkiä (noin 2 liuskaa) pitkä kirjoitus osoitteella kirjoituskilpailu@karjalanliitto.fi 15.8.2020 mennessä. Merkitse aihekenttään: Nuorten kilpakirjoitus.
Tekstityyli on vapaa.
Kirjoita myös oma nimi, syntymävuosi, postiosoite ja puhelinnumero. Otsikoi teksti.
Vain sähköpostitse lähetetyt kirjoitukset osallistuvat kilpailuun.
Kilpailun tulokset julkistetaan lokakuun lopulla. Palkintoina mm. kirjallisuutta ja risteilyjä.

Mitä karjalaisuus minulle merkitsee -kirjoituskilpailu 15–25-vuotiaille 28.2.–15.8.2020.
Kilpailun järjestävät Karjalan Liiton Uudenmaan piiri ry ja Karjalan Liitto ry.

Lähetä kilpailuun osallistuva kirjoituksesi osoitteeseen: kirjoituskilpailu@karjalanliitto.fi