17.5.2021 Jääski-seuran kevätkokous ja Martti Monnon esitys Vuoksenlaakso sotien kourissa

02.05.2021 20:43

Tervetuloa Jääski-seuran sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat mm. tilinpäätös ja toimintakertomus 2020 sekä toiminnantarkastajien lausunto.

Kokouksen jälkeen Jääsken sotahistoriaan perehtynyt, imatralainen Martti Monto pitää esityksen aiheesta Vuoksenlaakso sotien kourissa.

Koronarajoitusten ja jäsentemme terveyden turvaamiseksi kokous pidetään Teams-etäyhteydellä. Virallinen kokouspaikka on Ässätorni, Ilmarinkuja 3, Kouvola.

HUOM!

Kokousaineistot ja Teams-linkki kokoukseen osallistumiseksi on lähetetty sunnuntaina 11.5. niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on yhdistyksen tiedossa.

Jos et ole saanut Teams-linkkiä, niin ota yhteys leena.vanska@kymp.net. Jos olet saanut Teams-linkin ja kokousasiakirjat, niin asia on osaltasi kunnossa ja pääset kokoustilaan maanantaina 17.5. klo 16.30 alkaen, jolloin yhteys avataan. Ennen kokousta on siis puoli tuntia aikaa haastelulle!

Kevätkokouksen jälkeen kello 18.00 näemme Jääsken sotahistoriaan perehtyneen Martti Monnon esityksen 

Vuoksenlaakso sotien  kourissa

"Pommituslennot alkoivat Vuoksenlaaksossa talvisodan ensimmäisenä päivänä. Kello 9.15 ilmestyi horisontista kolme venäläistä pommikonetta Vuoksen länsipuolta kohden pohjoista. Aluksi miehet luulivat koneita suomalaisten Blenheimeiksi, mutta venäläisiä SB-koneita ne kuitenkin olivat....."
Tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta jatkosodan syttymisestä. Martti Monto johdattaa kuulijat jääskeläisten kohtalon sinetöineisiin sota-aikojen tapahtumiin. 
Martin esitelmät Imatralla ovat keränneet salit täyteen kuulijoita. Nyt runsasta kuvasatoa ja kerrontaa on mahdollisuus kuunnella kotoa käsin. 

Tervetuloa katsomaan Martti Monnon esitystä Vuoksenlaakso sotien kourissa, maanantaina 17.5. klo 18.00.

Esitys on avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu linkin saamiseksi leena.vanska@kymp.net tai

040 832 9040 tai Jääski-seuran uutisia -sivulla olevalla lomakkeella niin lähetämme sinulle linkin.