Karjalaiset piirakat -kurssi

14.04.2018 | Helsinki, Karjalatalo

Karjalaiset piirakat ovat tämän päivän trendiruokaa. Ne sopivat mainiosti niin arjen kuin juhlan ruokapöytään tai vaikkapa brunssiateriaksi. Lauantaina 14.4. klo 10-15 kurssilla opitaan tekemään riisi- ja perunapiirakoita, lanttusupikkaita, vatruskoita, pyöröjä ja kaalipiirakkaa. Muutokset mahdollisia.

Kurssin opettajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen.

Ilmoittautumiset  29.3.2018 mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.  Kurssille mahtuu kaksitoista henkeä.

Kurssin hinta on 60 €, Karjala-kortilla 40 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja valmiiden piirakoiden tai ruokien maistiaiset. 

Kurssipaikka on Karjalatalo Helsingissä, osoitteessa Käpylänkuja 1.

Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

     

Ilmoittautumislomake