Airan ruokakurssi

24.11.2018 10:00 - 24.11.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Lauantaina 24.11. klo 10-15 karjalaisen ruuan kurssilla tehdään alku-, pää- ja jälkiruoka keittiömestari Aira Viitaniemen ohjeiden mukaan. Koulutuksessa käydään läpi, miten ateria suunnitellaan ja valmistetaan etukäteen siten, että emäntä ehtii itsekin seurustelemaan ruokavieraiden kanssa.  Kurssilla tehdään sillitartar, rapukimara, riistapata, broileripata, porkkanamuhennos ja kuningatarjälkiruoka.

Ilmoittautuminen kurssille 9.11. mennessä alla olevalla lomakkeella tai Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Hinta: Kurssin hinta on 60 €, Karjala-kortilla 40 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja valmiin aterian maistiaiset.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Muutokset mahdollisia.

 

01.10.2022 09:00 - 02.10.2022 17:00

Sukututkimuksen jatkokurssi 1.–2.10.

22.09.2022 10:30 - 22.09.2022 19:00

Karjalan Liiton järjestöristeily 22.9.2022

16.09.2022 08:00 - 16.09.2022 18:00

Arkistomatka Siirtolaisuusinstituuttiin Turkuun

01.07.2022 10:00 - 02.07.2022 17:00

Vanhan kirjallisuuden päivät Sastamalssa

01.07.2022 10:00 - 02.07.2022 17:00

Vanhan kirjallisuuden päivät Sastamalssa

16.09.2022 08:00 - 16.09.2022 18:00

Arkistomatka Siirtolaisuusinstituuttiin Turkuun

22.09.2022 10:30 - 22.09.2022 19:00

Karjalan Liiton järjestöristeily 22.9.2022

01.10.2022 09:00 - 02.10.2022 17:00

Sukututkimuksen jatkokurssi 1.–2.10.

17.06.2022 11:00 - 19.06.2022 17:00

Karjalaiset kesäjuhlat 17.-19.6.2022 Raumalla

12.05.2022 18:30 - 12.05.2022 20:00

Varsinaiskarjalan / eteläkarjalan verkkokurssi

09.05.2022 18:30 - 09.05.2022 20:00

Vienankarjalan verkkokurssi

06.05.2022 17:00 - 06.05.2022 20:00

Karjalainen luontoilta

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija
viestintävastaava, kulttuurituottaja (viestintä, sukuseuratoiminta, karjalan kieli)

Ilmoittautumislomake