Airan ruokakurssi

24.11.2018 10:00 - 24.11.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Lauantaina 24.11. klo 10-15 karjalaisen ruuan kurssilla tehdään alku-, pää- ja jälkiruoka keittiömestari Aira Viitaniemen ohjeiden mukaan. Koulutuksessa käydään läpi, miten ateria suunnitellaan ja valmistetaan etukäteen siten, että emäntä ehtii itsekin seurustelemaan ruokavieraiden kanssa.  Kurssilla tehdään sillitartar, rapukimara, riistapata, broileripata, porkkanamuhennos ja kuningatarjälkiruoka.

Ilmoittautuminen kurssille 9.11. mennessä alla olevalla lomakkeella tai Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Hinta: Kurssin hinta on 60 €, Karjala-kortilla 40 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja valmiin aterian maistiaiset.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Muutokset mahdollisia.

 

25.05.2021 15:00 - 25.05.2021 19:00

Sukututkija neuvoo

22.05.2021 10:00 - 23.05.2021 16:00

Kinnasneulatekniikan alkeet

06.05.2021 18:00 - 06.05.2021 20:00

Karjalainen sukuni -webinaari 4: Erkki Paavolaisen tarina

22.04.2021 14:30 - 22.04.2021 17:00

Karjalainen kirjonta -työpaja verkossa

24.04.2021 10:00 - 25.04.2021 16:00

KURSSI PERUTTU! Kirjontaa karjalaiseen tapaan

24.04.2021 10:00 - 24.04.2021 15:00

KURSSI PERUTTU! Piirakkakurssi Karjalatalolla

27.04.2021 15:00 - 27.04.2021 19:00

Sukututkija neuvoo

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija
viestintävastaava, kulttuurituottaja (viestintä, sukuseuratoiminta, karjalan kieli)

Ilmoittautumislomake