
Airan ruokakurssi
24.11.2018 10:00 - 24.11.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1
Lauantaina 24.11. klo 10-15 karjalaisen ruuan kurssilla tehdään alku-, pää- ja jälkiruoka keittiömestari Aira Viitaniemen ohjeiden mukaan. Koulutuksessa käydään läpi, miten ateria suunnitellaan ja valmistetaan etukäteen siten, että emäntä ehtii itsekin seurustelemaan ruokavieraiden kanssa. Kurssilla tehdään sillitartar, rapukimara, riistapata, broileripata, porkkanamuhennos ja kuningatarjälkiruoka.
Ilmoittautuminen kurssille 9.11. mennessä alla olevalla lomakkeella tai Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.
Kurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.
Hinta: Kurssin hinta on 60 €, Karjala-kortilla 40 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja valmiin aterian maistiaiset.
Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.
Kurssin järjestää Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Muutokset mahdollisia.
03.02.2024 10:30 - 03.02.2024 15:00
21.01.2024 14:00 - 21.01.2024 16:00
Repeileekö Junnu - Reino Helismaan ja Juha Vainion parhaat sanoin ja sävelin -konsertti
31.12.2023 09:00 - 31.12.2023 16:00
16.12.2023 10:00 - 16.12.2023 14:00
06.12.2023 12:00 - 06.12.2023 16:00
13.12.2023 13:00 - 13.12.2023 15:00
16.12.2023 10:00 - 16.12.2023 14:00
31.12.2023 09:00 - 31.12.2023 16:00
30.11.2023 18:00 - 30.11.2023 20:00
Hausjärven Karjalaseuran ja Hausjärven kansalaisopiston tilaisuus 30.11.
30.11.2023 17:00 - 30.11.2023 20:00
30.11.2023 12:00 - 30.11.2023 12:30
28.11.2023 15:00 - 28.11.2023 19:00
Sukututkimusneuvonta 28.11. klo 15-19 Karjalatalolla Käpylässä
Kysyttävää?

- karjalan-liitto-ry_tapahtumien-tietosuojaseloste | 17.10.2023