Airan ruokakurssi

24.11.2018 10:00 - 24.11.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Lauantaina 24.11. klo 10-15 karjalaisen ruuan kurssilla tehdään alku-, pää- ja jälkiruoka keittiömestari Aira Viitaniemen ohjeiden mukaan. Koulutuksessa käydään läpi, miten ateria suunnitellaan ja valmistetaan etukäteen siten, että emäntä ehtii itsekin seurustelemaan ruokavieraiden kanssa.  Kurssilla tehdään sillitartar, rapukimara, riistapata, broileripata, porkkanamuhennos ja kuningatarjälkiruoka.

Ilmoittautuminen kurssille 9.11. mennessä alla olevalla lomakkeella tai Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Hinta: Kurssin hinta on 60 €, Karjala-kortilla 40 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja valmiin aterian maistiaiset.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Muutokset mahdollisia.

 

18.08.2024 12:00 - 18.08.2024 18:00

Suunnistusmestaruuskilpailut Hauholla 18.8.

28.06.2024 10:00 - 29.06.2024 17:00

Vanhan kirjallisuuden päivät

16.06.2024 12:00 - 16.06.2024 14:00

Karjalaisten kesäjuhlien juhlakulkue su 16.6. klo 12.00

15.05.2024 13:00 - 15.05.2024 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

28.05.2024 15:00 - 28.05.2024 19:00

Sukututkijan päivystys Karjalatalolla

14.06.2024 16:00 - 14.06.2024 18:00

Karjalainen kirkkokierros

23.04.2024 15:00 - 23.04.2024 19:00

Sukututkijan päivystys Karjalatalolla

17.04.2024 13:00 - 17.04.2024 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

13.04.2024 14:00 - 13.04.2024 16:00

Alkuvuoden itkutyöpajat

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)

Ilmoittautumislomake