Airan ruokakurssi

24.11.2018 10:00 - 24.11.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Lauantaina 24.11. klo 10-15 karjalaisen ruuan kurssilla tehdään alku-, pää- ja jälkiruoka keittiömestari Aira Viitaniemen ohjeiden mukaan. Koulutuksessa käydään läpi, miten ateria suunnitellaan ja valmistetaan etukäteen siten, että emäntä ehtii itsekin seurustelemaan ruokavieraiden kanssa.  Kurssilla tehdään sillitartar, rapukimara, riistapata, broileripata, porkkanamuhennos ja kuningatarjälkiruoka.

Ilmoittautuminen kurssille 9.11. mennessä alla olevalla lomakkeella tai Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Hinta: Kurssin hinta on 60 €, Karjala-kortilla 40 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja valmiin aterian maistiaiset.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Muutokset mahdollisia.

 

28.11.2020 10:00 - 28.11.2020 14:00

Karjalaiset suku- ja pitäjämarkkinat

13.11.2020 12:00 - 13.11.2020 16:00

Karjalainen eräperinne-seminaari

28.10.2020 14:00 - 28.10.2020 16:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri

25.10.2020 13:00 - 25.10.2020 15:00

PERUTTU: Karjalaisten tarina -esitys klo 13 ja 15

25.10.2020 15:00 - 25.10.2020 16:30

Karjalaisten tarina -esitys klo 13 ja 15

27.10.2020 18:00 - 27.10.2020 20:00

Impilahti-ilta - Puuteollisuus Impilahdella

16.10.2020 12:00 - 16.10.2020 16:16

Säätiöseminaari

14.10.2020 18:00 - 14.10.2020 20:00

Pitäjäesittelyssä Kuolemajärvi ja Suojärvi 14.10.

10.10.2020 10:00 - 11.10.2020 16:00

Käspaikkakurssi

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)
Pelvas Saija
viestintävastaava, kulttuurituottaja (viestintä, sukuseuratoiminta, karjalan kieli)

Ilmoittautumislomake