Airan ruokakurssi

24.11.2018 10:00 - 24.11.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Lauantaina 24.11. klo 10-15 karjalaisen ruuan kurssilla tehdään alku-, pää- ja jälkiruoka keittiömestari Aira Viitaniemen ohjeiden mukaan. Koulutuksessa käydään läpi, miten ateria suunnitellaan ja valmistetaan etukäteen siten, että emäntä ehtii itsekin seurustelemaan ruokavieraiden kanssa.  Kurssilla tehdään sillitartar, rapukimara, riistapata, broileripata, porkkanamuhennos ja kuningatarjälkiruoka.

Ilmoittautuminen kurssille 9.11. mennessä alla olevalla lomakkeella tai Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Hinta: Kurssin hinta on 60 €, Karjala-kortilla 40 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja valmiin aterian maistiaiset.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Muutokset mahdollisia.

 

31.01.2026 10:00 - 31.01.2026 15:00

Pitäjä- ja sukulehtiseminaari 2026

13.12.2025 10:00 - 13.12.2025 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset la 13.12.

25.11.2025 16:00 - 25.11.2025 19:00

Sukututkijan neuvonta 25.11.

19.07.2025 10:00 - 19.07.2025 13:00

Kyykän henkilökohtaisen pelin SM-kilpailut

26.07.2025 10:00 - 26.07.2025 13:00

Kyykän joukkuepelin SM-kilpailut Nurmeksessa

10.08.2025 13:00 - 10.08.2025 17:00

Kesäretki Villa Salmelaan su 10.8.

14.08.2025 16:00 - 14.08.2025 21:00

Taiteiden yö Karjalatalolla to 14.8.

27.06.2025 10:30 - 28.06.2025 16:00

Vanhan kirjallisuuden päivät 27.-28.6.2025

07.06.2025 17:00 - 07.06.2025 18:00

Lakkautettu kylä -konsertti la 7.6.

07.06.2025 10:15 - 07.06.2025 13:00

Puheenvuoroja karjalaisuudesta la 7.6.

07.06.2025 10:00 - 07.06.2025 18:00

Oodi Karjalalle 7.6.

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja

Ilmoittautumislomake