Airan ruokakurssi

24.11.2018 10:00 - 24.11.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Lauantaina 24.11. klo 10-15 karjalaisen ruuan kurssilla tehdään alku-, pää- ja jälkiruoka keittiömestari Aira Viitaniemen ohjeiden mukaan. Koulutuksessa käydään läpi, miten ateria suunnitellaan ja valmistetaan etukäteen siten, että emäntä ehtii itsekin seurustelemaan ruokavieraiden kanssa.  Kurssilla tehdään sillitartar, rapukimara, riistapata, broileripata, porkkanamuhennos ja kuningatarjälkiruoka.

Ilmoittautuminen kurssille 9.11. mennessä alla olevalla lomakkeella tai Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Hinta: Kurssin hinta on 60 €, Karjala-kortilla 40 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja valmiin aterian maistiaiset.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Muutokset mahdollisia.

 

03.02.2024 10:30 - 03.02.2024 15:00

Pitäjä- ja sukulehtiseminaari la 3.2.2024

31.12.2023 09:00 - 31.12.2023 16:00

Vuoden karjalainen lehtikuvakilpailu

16.12.2023 10:00 - 16.12.2023 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset

06.12.2023 12:00 - 06.12.2023 16:00

Itsenäisyyspäivän juhla Karjalatalossa ke 6.12.2023

13.12.2023 13:00 - 13.12.2023 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

16.12.2023 10:00 - 16.12.2023 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset

31.12.2023 09:00 - 31.12.2023 16:00

Vuoden karjalainen lehtikuvakilpailu

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja, tiedottaja (tapahtumat, koulutus, pitäjäseura- ja säätiötoiminta)

Ilmoittautumislomake