Airan ruokakurssi

24.11.2018 10:00 - 24.11.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Lauantaina 24.11. klo 10-15 karjalaisen ruuan kurssilla tehdään alku-, pää- ja jälkiruoka keittiömestari Aira Viitaniemen ohjeiden mukaan. Koulutuksessa käydään läpi, miten ateria suunnitellaan ja valmistetaan etukäteen siten, että emäntä ehtii itsekin seurustelemaan ruokavieraiden kanssa.  Kurssilla tehdään sillitartar, rapukimara, riistapata, broileripata, porkkanamuhennos ja kuningatarjälkiruoka.

Ilmoittautuminen kurssille 9.11. mennessä alla olevalla lomakkeella tai Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Hinta: Kurssin hinta on 60 €, Karjala-kortilla 40 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja valmiin aterian maistiaiset.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Muutokset mahdollisia.

 

25.11.2025 16:00 - 25.11.2025 19:00

Sukututkijan neuvonta 25.11.

28.10.2025 16:00 - 28.10.2025 19:00

Sukututkijan neuvonta 28.10.

16.10.2025 18:00 - 16.10.2025 19:00

Karjalan tilat ja talot -luento to 16.10.

10.05.2025 11:00 - 10.05.2025 11:00

Pitäjien Karjalaisfoorumi

14.05.2025 13:00 - 14.05.2025 15:01

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

20.05.2025 16:00 - 20.05.2025 19:00

Sukututkijan päivystys 20.5.

07.06.2025 10:00 - 07.06.2025 15:00

Oodi Karjalalle 7.6.

29.04.2025 16:00 - 29.04.2025 19:00

Sukututkijan päivystys 29.4.

26.04.2025 14:00 - 26.04.2025 16:00

Itkutyöpaja: Miten luonto hoitaa?

26.04.2025 09:00 - 26.04.2025 17:30

Sortavala-seuran kevätretki

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja

Ilmoittautumislomake