Airan ruokakurssi

24.11.2018 10:00 - 24.11.2018 15:00 | Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Lauantaina 24.11. klo 10-15 karjalaisen ruuan kurssilla tehdään alku-, pää- ja jälkiruoka keittiömestari Aira Viitaniemen ohjeiden mukaan. Koulutuksessa käydään läpi, miten ateria suunnitellaan ja valmistetaan etukäteen siten, että emäntä ehtii itsekin seurustelemaan ruokavieraiden kanssa.  Kurssilla tehdään sillitartar, rapukimara, riistapata, broileripata, porkkanamuhennos ja kuningatarjälkiruoka.

Ilmoittautuminen kurssille 9.11. mennessä alla olevalla lomakkeella tai Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.

Kurssille mahtuu kaksitoista henkeä. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Hinta: Kurssin hinta on 60 €, Karjala-kortilla 40 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja valmiin aterian maistiaiset.

Peruutusehdot: Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto ja Opintokeskus Sivis. Muutokset mahdollisia.

 

26.05.2026 16:00 - 26.05.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 26.5.

28.04.2026 16:00 - 28.04.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 28.4.

25.04.2026 10:00 - 25.04.2026 10:00

Karjalan Liiton liittokokous 25.4.2026

31.03.2026 16:00 - 31.03.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 31.3.

18.01.2026 14:00 - 18.01.2026 16:30

Lauantain toivotut

18.01.2026 17:30 - 18.01.2026 18:45

Lauantain toivotut

27.01.2026 16:00 - 27.01.2026 19:00

Sukututkijan neuvonta 27.1.

31.01.2026 10:00 - 31.01.2026 15:00

Pitäjä- ja sukulehtiseminaari 2026

13.12.2025 10:00 - 13.12.2025 14:00

Karjalatalon joulumyyjäiset la 13.12.

10.12.2025 13:00 - 10.12.2025 15:00

Karjalaisen kirjallisuuden lukupiiri Karjalatalolla

06.12.2025 12:00 - 06.12.2025 14:30

Itsenäisyyspäivän juhla Karjalatalolla

Kysyttävää?

Piipponen Mervi
kulttuurituottaja

Ilmoittautumislomake