Karjalatalo

Helsingin Käpylässä sijaitsevasta Karjalatalosta voi vuokrata erikokoisia tiloja ravintolapalveluineen.

Karjalatalo

Helsingin Käpylässä sijaitseva Karjalatalo on monien toimintojen talo, jossa on tiloja kulttuurin harrastajille, ruokailijoille, juhlijoille ja uuden opiskelijoille. Talossa on myös karjalaista tunnelmaa

Karjalataloon ovat kaikki tervetulleita. Talosta vuokrataan erikokoisia saleja monenlaiseen käyttöön, juhliin, kokouksiin, koulutus- ja luentotilaisuuksiin, harrastuksiin sekä musiikki- ja teatteriesityksiin.

Talossa on ekumeeninen kappeli hengellisiä tilaisuuksia ja kirkollisia toimituksia, esimerkiksi ristiäisiä ja rukoushetkiä, varten. 

Arkkitehti Into Pyykön suunnittelema Karjalatalo valmistui vuonna 1974. Karjalaisten yhteisillä talkoilla rakennetun talon salit on nimetty muun muassa karjalaisten pitäjien mukaan.

Karjalatalon edustalla on evakkoäiti-muistomerkki. Talon ala-aulassa on taiteilija Eva Ryynäsen suurikokoinen Rantoja-veistos sekä tekstiilitaiteilija Oili Mäen Karjalainen elegia -ryijy.

Karjalatalo Helsingin Käpylässä

Karjalatalon ala-aulassa on tekstiilitaiteilija Oili Mäen suunnittelema neliosainen Karjalainen elegia -ryijy, joka on valmistunut vuonna 1974. Samana vuonna kuin Karjalatalokin.

Katso kartasta:

Karjalatalo Helsingin Käpylässä

Karjalan Liiton jäsenyhteisöjen salivuokrien hintoja voi tiedustella Karjalan Liiton toimistosta sähköpostitse toimisto(at)karjalanliitto.fi.

Karjalatalossa Karjalan Liiton toimistossa on myös defibrillaattori.

Karjalatalon kaikkiin tiloihin saat tarjoilut 1.11.2022 alkaen Ravintola Sylvistä, sylvi(at)prandia.fi.

 

Vuokrattavat tilat

Lue lisää

SieMie-puoti

Lue lisää

Kirjasto

Lue lisää

Karjalainen Näyttämö

Karjalainen Näyttämö

Lue lisää

Ravintola Sylvi

Ravintola Sylvi aloittaa 1.11.2022 Karjalatalolla

Lue lisää

Yhteydet Karjalatalolle Käpylään

Lue lisää