Jäsenasiat

Kun juuret tai sydän ovat ihanassa Jääskessä, niin Jääski-seura ry on juuri oikea paikka tavata muita Jääski-juurisia ja vaalia pitäjän historiaa.

Jääski-seuran jäsenenä kuulut myös Karjalan Liittoon ja saat molempien jäsenedut käyttöösi.

Muistathan, että kesäkuussa pidetään Karjalan Liiton kesäjuhlat Raumassa, jonne pääset edullisempaan jäsenhintaan jäsenkortilla. Karjala-kortti tulee toukokuun Kunnaat-lehden mukana.

Ihana kesäkohde on Pääkaupunkiseudun karjalaisyhteisöjen kesäkoti Villa Salmela Helsingin Jollaksessa. Majoitus kesähuvilassa on  mahdollista jäsenhintaan.

Tervetuloa kaikkiin tilaisuuksiin tutustumaan muihin karjalaisiin ja Jääski-juurisiin. Ajatusten ja kokemusten vaihto on rikastuttavaa ja samalla kertyy uutta tietoa Jääskestä ja Karjalasta.

Jääski-seuran tapahtumat löydät täältä ja Karjalan Liiton tapahtumat täältä.

Karjalan Liiton jäsenlehti Kunnaat  ilmestyy 4 kertaa vuodessa, ja Jääski-seuran jäsenlehti Jääskeläisen Jäsenposti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa; keväällä ja syksyllä.

Jäsenmaksulasku on postitettu tammi-helmikuussa suoraan Karjalan Liitosta. Vuonna 2022 jäsenmaksu on entiseen tapaan 38€, joka sisältää sekä Jääski-seuran että Karjalan Liiton jäsenmaksut. 

Muistathan hyödyntää jäsenalennukset Viking Linelta, Kalevala Korulta ja muilta yhteistyökumppaneiltamme. Jäseneduist alöydät tarkempaa tietoa tästä linkistä.

Jäseneksi liittyminen käy helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Jos et vielä ole jäsen, niin liittyminen on helppoa täyttämällä allaoleva lomake.

Kun lomake tulee perille, saat postia Jääski-seurasta ja Karjala-lehden kuukauden maksuton tutustumistarjous astuu voimaan. Jos haluat jatkaa lehden tilausta maksuttoman kokeilujakson jälkeen, voit tilata lehden itsellesi. Tutustumistarjous ei sido sinua mihinkään.

Jäsenen antamia  tietoja ylläpidetään Karjalan Liiton jäsenrekisterissä jäsenmaksujen laskutusta, jäsentiedotusta ja liiton jäsenpalvelujen (tuoteosto, tilavuokraus, koulutus- ja tapahtumatarjonta) varten.

Jääski-seurassa noudatetaan EU:n 25.5.2018 voimaanastunutta tietosuoja-asetusta. Jäsenrekisteriä kerätään ja käytetään Yhd L 11§:n mukaisesti. Jäsenellä on oikeus saada häntä koskevat tiedot katsottavakseen (osoitteesta jasen.jaaski@gmail.com)

Jääski-seuran tietosuojaseloste

Jääski-seuran säännöt

Kuva. Klikkaa kuva suuremmaksi.
Ota yhteyttä - Anna palautetta - Tee ehdotuksia

jasen.jaaski@gmail.com

Tiesitkö tämän?

Jäsenhintaan Jääski-seuran ja Karjalan Liiton tilaisuuksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tule mukaan, kysy lisää! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksimme!

Kuva. Klikkaa kuva suuremmaksi. Kuva. Klikkaa kuva suuremmaksi.

Liittymislahjoina:

  • Karjala-lehti kuukaudeksi
  • Menetetty Suomi -aikakauslehti