Tule mukaan

Ovatko juuresi tai sydämesi ihanassa Jääskessä? 

Liity Jääski-seuran jäseneksi ja olet säilyttämässä Jääsken ja Karjalan perintöä, perinteitä ja historiaa elävänä.

Tule mukaan Jääski-seuran jäseneksi. Liittymislahjana Karjala-lehden kuukauden numerot ja Jääsken tyttö -silmälasipyyhe.

Jääski-seuran jäsenenä kuulut myös Karjalan Liittoon ja saat molempien jäsenedut käyttöösi.

Jäsenenä pääset mukaan Jääski-seuran ja Karjalan Liiton tapahtumiin, tilaisuuksiin ja matkoille edullisempaan jäsenhintaan.

Voit myös vierailla ihanassa Villa Salmelassa Helsingin Jollaksessa edulliseen jäsenhintaan.

Tapaamisissa tutustut muihin karjalaisiin ja Jääski-juurisiin ja löydät ehkä entisen naapurin jälkeläisen tai vaikkapa seitsemännen serkkusi. Ajatusten ja kokemusten vaihto on rikastuttavaa ja samalla kertyy uutta tietoa Jääskestä ja Karjalasta.

Jäsenmaksulaskun saat postitse Karjalan Liitosta. Vuonna 2022 jäsenmaksu on entiseen tapaan 38€, joka sisältää sekä Jääski-seuran että Karjalan Liiton jäsenmaksut. 

Jäsenetuina saat mm. alennuksia Holiday Clubin majoituksista, Karjalan kunnaat -aikakauslehdet 4 kertaa vuodessa, alennuksia Kalevala Korulta ja paljon muuta. Lue jäseneduista lisää viereisestä valikosta.

Jäseneksi liittyminen käy helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Täytä allaoleva lomake.

Kun lomake tulee perille, saat postia Jääski-seurasta ja Karjala-lehden kuukauden maksuton tutustumistarjous astuu voimaan. Jos haluat jatkaa lehden tilausta maksuttoman kokeilujakson jälkeen, voit tilata lehden itsellesi. Tutustumistarjous ei sido sinua mihinkään.

Jäsenen antamia  tietoja ylläpidetään Karjalan Liiton jäsenrekisterissä jäsenmaksujen laskutusta, jäsentiedotusta ja liiton jäsenpalvelujen (tuoteosto, tilavuokraus, koulutus- ja tapahtumatarjonta) varten.

Jääski-seurassa noudatetaan EU:n 25.5.2018 voimaanastunutta tietosuoja-asetusta. Jäsenrekisteriä kerätään ja käytetään Yhd L 11§:n mukaisesti. Jäsenellä on oikeus saada häntä koskevat tiedot katsottavakseen (osoitteesta jasen.jaaski@gmail.com)

 

Jääski-seuran tietosuojaseloste

Jääski-seuran säännöt

Kuva. Klikkaa kuva suuremmaksi.
Ota yhteyttä - Anna palautetta - Tee ehdotuksia

jasen.jaaski@gmail.com

Tiesitkö tämän?

Jääski oli Suomen neljänneksi suurin pitäjä ennen sotia

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tule mukaan, kysy lisää! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksimme!

Kuva. Klikkaa kuva suuremmaksi. Kuva. Klikkaa kuva suuremmaksi.

Liittymislahjana Karjala-lehti kuukaudeksi!