Markus Lehtipuu: KARJALA - SUOMALAINEN MATKAOPAS 18€

Suomen suosituimpiin matkaopaskirjoihin kuuluva Karjala - Suomalainen matkaopas on taas saatavana uusittuna, päivitettynä ja entistä parempana!

Karjalan kannas Vaalimaalta Terijoelle, Laatokan Karjala Hiitolasta Rajakontuun, Itä-Karjala Aunuksesta Napapiirille, Solovetskin saaristo ja palasia Vologdan alueelta: siinä on kahdeksannen painoksen kattama alue.

Kahdeksannessa painoksessa on 480 sivua, 80 tarkkaa karttaa. Yli 160 sivulle on tehty parannuksia, 33 karttaa on paranneltu ja kymmeniä kuvia on vaihdettu uusiin. Myös kokonaan uusia paikkoja on mahtunut mukaan.

Jokaisen Karjalan matkaajan perusopas!

 

YLÄ-VUOKSEN KERTOMAA -julkaisu 20€

Eeva-Riitta Kautun kokoama julkaisu on ratkiriemukasta luettevaa. A4-kokoiseen julkaisuun on koottu uutispätkiä ja mainoksia Ylä-Vuoksi -sanomalehdistä 1930-ja 1940-luvuilta. Julkaisu avartaa helppolukuisella ja hauskalla tavalla Jääsken ja Enson elämää ennen sotia. Lehden uutisista saa hyvän kuvan entisajan elämästä.

A4-kokoinen, mustavalkoinen julkaisu.

 

KUURMANRANTA -kirja 39€

Tuula Ulvelinin toimittama Kuurmanranta-kirja on lähes 400-sivuinen kattava kuvaus Jääsken Kuurmanrannalla vuonna 1939 olleista taloista, asukkaista ja heidän jälkeläisistään.