JÄSENMAKSUT 2020

Me kaikki Jääski-seuran jäsenet olemme osa karjalaista heimoa, jonka yhteinen koossa pitävä yhdistys on Karjalan Liitto.

Kaikki Jääski-seuran ja muidenkin suku- ja pitäjäseurojen jäsenet kuuluvat automaattisesti myös Karjalan Liittoon. 

Tästä on tunnuksena Karjala-kortti, joka tulee toukokuun jäsenlehden; Karjalan Kunnaat -lehden yhteydessä.

Tämä ei vaadi jäseneltä mitään muita toimenpiteitä kuin jäsenmaksun maksamisen. Jääski-seura hoitaa maksuliikenteen Karjalan Liittoon ja pitää yllä jäsenrekisteriä.

Vuoden 2020 jäsenmaksu on 38€

Eräpäivä 31.3.2020

Pankkiyhteystiedot  verkkopankissa ovat:

Kymenlaakson Osuuspankki

Tilinumero: FI24 5750 0120 3591 54

Saajan pankin BIC: OKOYFIHH

Viite: 1009

Pyydämme maksamaan eräpäivään mennessä, jotta vältymme postimaksuja nieleviltä ja työllistäviltä maksukehoituksilta.

JOS MAKSAT JÄSENMAKSUN TOISEN PUOLESTA, NIIN LAITA VIESTIKENTTÄÄN JÄSENEN NIMI, JOTTA MAKSU KOHDISTUU OIKEAAN HENKILÖÖN.

Jääski-seuran ainaisjäsen

Karjalan Liiton jäsenmaksu:

Muistathan, että liittyessäsi Jääski-seuraan olet liittynyt myös Karjalan Liiton jäseneksi. Muistathan maksaa vuosittaisen Karjalan Liiton jäsenmaksun 20€ Jääski-seuran tilille 31.3.2020 mennessä. Välitämme maksun Liittoon.

Jääski-seuran tukimaksu

Toiminta Jääsken historian ja juurien ylläpitämiseksi tapahtuu jäsenmaksujen turvin. Olet liittynyt seuran ainaisjäseneksi vuosia sitten, jolloin jäsenmaksusi on käytetty mm. noina vuosina julkaistujen Jääskeläinen -lehtien julkaisemiseen. 

Jos haluat tukea Jääsken perinteen säilyttämistä jälkipolville niin maksathan Jääski-seuralle tukimaksun toiminnan ylläpitämiseksi.  Voit myös liittää jälkeläisesi jäseniksi maksutta.

Lapset ja nuoriso alle 18-vuotta

Alle 18-vuotiaat on vapautettu Karjalan Liiton ja Jääski-seuran jäsenmaksusta. Kun ilmoitat jäsentietolomakkeella lapsen Jääski-seuran jäseneksi, niin välitämme tiedon samalla myös Karjalan Liittoon.