Vuoden 2023 Uusikirkko Kanneljärvi -lehti on ilmestynyt!

Mahtava lukupaketti 8 e (+ postituskulut). Tilatavissa netin kautta sekä myynnissä Saustilan hautaustoimistossa Salossa toimistoaikaan sekä eri tilaisuuksissa, matkoilla jne.Aiheina mm.: Uudenkirkon lastenkoti Valkeahovi, jonka asukkaita lehteen on haastateltu. Lisäksi kerrotaan kaikille tutun, mutta tuntemattoman Konsta Sirkiän elämästä. Samoin aiheena on evakkoonlähtö 1944 erityisesti Kanneljärvisten osalta. Myös talvisodan lähdön tunnelmia on käsitelty muutamassa jutussa; mm. Aino Helsilä kertoo evakkomatkastaan Pärnäsen seurassa. Lyhyesti on käsitelty myös talvisodan siviilisotavankien tilannetta...Uusikirkko-seura ry. on julkaissut omaa kotiseutulehteä vuodesta 1973 lähtien, joka tuolloin oli nimeltään "Muistojen Uusikirkko -lehti". Vuodesta 2008 olemme tehneet lehteä yhteistyössä Kanneljärvi-säätiön kanssa.

Lehti on keskimäärin 56 sivua, ja sisältää niin historiaan liittyvää asiatietoa kuin muisteluksia ja tarinoita ja henkilökuvauksia. Samoin julkaistaan niin vanhoja kuin uusia kuvia nykyisestä Uudestakirkosta ja kerrotaan uusikirkkolaisten yhteisöjen toiminnasta. 

Juttuja ja kuvia lehteen vastaanotetaan

Juttuja voi lähettää ympäri vuoden, mutta kuluvan vuoden lehteen aineisto on oltava perillä 15.3. mennessä. 

Toimituskunnan yhteystiedot:

Päätoimittaja, Merja Leppälahti

meleppa@utu.fi

Muut jäsenet: Hannu Määttänen (Kanneljärvi-aineistot) hannu.maattanen@kanneljarvi.fi

Taitosta vastaa Maarit Saari

Pidätämme oikeuden mahdolliseen tekstin lyhentämiseen tai otsikoiden muuttamiseen kuitenkin siten, että juttu ei muutu. Juttujen määrä on rajattu. Jos juttuja tulee enemmän kuin pystymme ko. vuoden lehteen laittamaan, säilytämme ne seuraavia numeroita varten ja julkaisemme myöhemmin.