Tapahtumat

Jääski-seuran tilaisuuksia ja tapahtumia

Tule mukaan Jääski-juuristen tapaamisiin!

Kylätapaaminen Niemi, Haikola ja lähikylät

16.11.2022 17:00 - 16.11.2022 19:00 , Teams

Suositut Jääsken kylätapaamiset jatkuvat jälleen marraskuussa.

Kylätapaamisissa tutustutaan  kylien asukkaisiin, tiloihin, kouluihin ja tapahtumiin. Varsinaisia historialuentoja ne eivät ole, vaan pikemminkin yhteisesti kerätyn tiedon ja tarinoiden jakamista. Näin rikastutamme yhdessä tietojamme Jääskestä.

Hallituksen jäsenet tekivät aiempiin kylätapaamisiin lyhyet esittelyt kylistä ja nämä ovat edelleen mukana siivittämässä kunkin kylän kujasille. Esitykset kirvoittivatkin kovasti muistoja ja haasteluja, tarinoita ja omakohtaisia kokemuksia kylistä ja niiden asukkaista. Kaikki osallistujat voivat jakaa tietoja ja kuvia kylistä.

Tapaamisiin kannattaa osallistua, vaikkei omaisikaan sukujuuria kylään. Samalla karttuu tietämys Jääskestä laajemminkin. 

Teamsiin on helppo osallistua sähköpostiin tullutta viestin linkkiä klikkaamalla. Kannattaa kuitenkin testata etukäteen vaikka kaverin tai sukulaisen kanssa, että oma mikrofoni, kaiutin ja kamera toimivat.

Kylätapaamisiin lähetetään edellisenä päivänä Teams-linkki kaikille niille, joiden sähköpostiosoite on Jääski-seuran jäsenrekisterissä. Ei-jäsenet saavat linkin ilmoittautumalla: jasen.jaaski@gmail.com

Tapaamiseen voi osallistua joko tietokoneella tai älypuhelimella.

Kylät on valittu viime keväisten toiveiden mukaan. Toiveita 14.12. kylätapaamisen kohteeksi voi vinkata Facebookissa tai sähköpostitse: jasen.jaaski@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan näihin viime talvena suursuosion saaneisiin Jääsken kyläiltoihin.

Kartta: Seppo Rapo