Tapahtumat

Jääski-seuran tilaisuuksia ja tapahtumia

Tule mukaan Jääski-juuristen tapaamisiin!

Kylätapaaminen: Lottola, Ahvola, Kamajauhola 8.2.2023

08.02.2023 17:00 - 08.02.2023 19:00 , Teams

Tervetuloa tutustumaan elämään ja asukkaisiin Jääsken Lottolassa, Ahvolassa ja Kamajauholassa.

Kylätapaamisissa haastellaan kylien tiloista, kouluista, opettajista, rakennuksista, historiasta ja näin kerrytetään tietoa Jääsken kylien elämästä, asukkaista ja elintavoista. 

Onko suvussasi muistoja kylien kouluista tai Lottolan rukoushuoneesta? Keräämme niistä muistelmia ensi vuonna ilmestyvää kirjaa varten, joten jos sinulla on kuvia ja/tai muistitietoa, niin lähetäthän niitä: jasen.jaaski@gmail.com. 

Kylätapaamisiin ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita haastelemaan ja kertomaan kylien asukkaista ja asioista. Jälkeläisille kylätapaamiset ovat hyvä tilaisuus löytää tietoa vaikkapa omasta suvustaan. Erityisen mukavaa on, jos kerrot itsekin näihin kyliin liittyvistä asukkaista, taloista ja muista tiedoista.

Kylätapaaminen toteutetaan Teams-yhteydellä joko tietokoneen tai puhelimen kautta. Jääski-seuran jäsenet saavat Teams-linkin automaattisesti sähköpostiinsa edellisenä päivänä. Sähköpostissa olevaa linkkiä klikkaamaalla siirryt kokoustilaan, josta valitset joko selaimen tai voit asentaa ohjelman koneellesi. Selaimen kautta ei tarvita ohjelman asennusta.

Tilaisuuteen ovat kaikki Jääsken elämästä ja kylistä kiinnostuneet tervetulleita mukaan! Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Kaikilla on mahdollisuus saada Teams-linkki, kun lähettää pyynnön siitä osoitteeseen: jasen.jaaski@gmail.com

Teams-linkkiä voi ja kannattaa testata jo etukäteen, jotta varmistut, että pääset kokoustilaan. Testaa samalla myös laitteesi mikrofonin ja kameran toimivuus.

Mikäli sinulla on kysyttävää niin voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 040 591 3339 tai 044 0232 777.

Kuva: Rukoushuoneen mäellä Lottolassa. Alkup. om. Kaarin Pyrhönen. Jääski-seura ry:n kuvakokoelma, Imatran kaupunginmuseon kuva-arkisto. HENKILÖNIMIÄ TOIVOTAAN KUVAAN. Kerätään niitä kylätapaamisessa tai voit ilmoittaa: jasen.jaaski@gmail.com