Tapahtumat

Jääski-seuran tilaisuuksia ja tapahtumia

Tule mukaan Jääski-juuristen tapaamisiin!

Kylätapaaminen Järvenkylä 11.1.2023

11.01.2023 17:00 - 11.01.2023 19:00 , Teams

Tervetuloa tutustumaan Jääsken Järvenkylään ja elämään ja asukkaisiin Järvenkylässä ja sen ympäristössä.

Kylätapaamisissa on tarkoitus vapaamuotoisesti haastella kylien tiloista, kouluista, opettajista, rakennuksista, historiasta ja näin kerryttää tietoa Jääsken kylien elämästä, asukkaista ja elintavoista. 

Kylätapaamisiin ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita haastelemaan ja kertomaan kylien asukkaista ja asioista. Jälkeläisille kylätapaamiset ovat hyvä tilaisuus löytää tietoa vaikkapa omasta suvustaan. 

Muistatko kylien kouluja ja muita julkisessa käytössä olleita rakennuksia? Keräämme samalla niistä muistitietoa vuonna 2024 ilmestyvää kirjaa varten, joten jos sinulla on kuvia ja/tai muistitietoa kylien kaupoista, kouluista jne., niin voit lähettää ne etukäteen ladattaviksi tai näyttää itse Teamsin Jaa-kohdasta.

Toivomme, että mahdollisimman moni tuo kuvia ja muistelmia esille kylätapaamisessa. Kuvat voit lähettää: jasen.jaaski@gmail.com. Liitä mukaan nimesi, kuvateksti ja tieto, saako kuvia julkaista Jääski-seuran nettisivuilla tilaisuuden koosteessa ja tulevassa kirjassa.

Kylätapaaminen toteutetaan Teams-yhteydellä joko tietokoneen tai puhelimen kautta. Jääski-seuran jäsenet saavat Teams-linkin automaattisesti sähköpostiinsa edellisenä päivänä. Sähköpostissa olevaa linkkiä klikkaamaalla siirryt kokoustilaan, josta valitset joko selaimen tai voit asentaa ohjelman koneellesi. Selaimen kautta ei tarvita ohjelman asennusta.

Tilaisuuteen ovat kaikki Jääsken elämästä ja kylistä kiinnostuneet tervetulleita mukaan! Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Kaikilla on mahdollisuus saada Teams-linkki, kun lähettää pyynnön siitä osoitteeseen: jasen.jaaski@gmail.com

Teams-linkkiä voi ja kannattaa testata jo etukäteen, jotta varmistut, että pääset kokoustilaan. Testaa samalla myös laitteesi mikrofonin ja kameran toimivuus.

Mikäli sinulla on kysyttävää niin voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 040 591 3339 tai 044 0232 777.

Tervetuloa kaikki mukaan!

Kuva: Järvenkylän koululla lotat muonitustöissä vuonna 1934.