Juupajoen Karjala-Seura ry

Jäseneksi liittyminen

Lue lisää

Tervetuloa mukaan toimintaan! Ilmoittaudu jäseneksi!

Jos haluat liittyä jäseneksi Juupajoen Karjala-Seuraan, se käy kun ilmoitat nimesi ja yhteystietosi  jäsenvastaavallemme Merja Santaniemelle (merja.santaniemi@tpnet.fi)

tai suoraan Karjalan Liiton sivuilla olevalla lomakkeella osoitteessa https://www.karjalanliitto.fi/jasenyys/liity-jaseneksi.html

Jäsenmaksulaskun 30 €/hlö saa Karjalan Liitolta.

 

Jäsenyys astuu voimaan, kun ilmoittautumistiedot on vastaanotettu ja jäsenmaksu on maksettu.

Vuoden 2023 jäsenmaksu Juupajoen Karjala-Seurassa koostuu kolmesta osasta: Karjalan Liiton jäsenmaksu 20 euroa, Karjalaisseurojen Pirkanmaan piirin jäsenmaksu 1 € ja oman seuran jäsenmaksu 9,00 €, yhteensä 30 €. Vaikka jäsen kuuluisi moneen eri seuraan, häneltä laskutetaan liiton jäsenmaksuosuus 20 € vain kerran. 

Jäsenetuna saa neljästi vuodessa ilmestyvän Karjalan Kunnaat lehden, jonka mukana tulevalla Karjala-kortilla saa alennusta liiton tapahtumista ja tuotteista. Paikallisena etuna saa jäsenalennuksen seuratalomme Heimolan vuokrasta.

Juupajoen Karjala-Seura ry on perustettu 1946 Juupajoella. Yhdistys kuuluu valtakunnalliseen Karjalan Liittoon ja Karjalaisseurojen Pirkanmaan piiriin.

Jäsenmaksu 2023

Juupajoen Karjala-Seuran jäsenmaksu on 30 €/vuosi (sisältää Karjala-Seuran jäsenmaksun 9 €, Karjalan liiton jäsenmaksun 20 € ja Karjalaisseurojen Pirkanmaan piirin jäsenmaksun 1 €.)

Yhteystiedot

Jäsenvastaava Merja Santaniemi merja.santaniemi@tpnet.fi Sihteeri Anneli Äikäs ta.aikas@gmail.com

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tule mukaan, kysy lisää! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksimme!