Heimola kutsuu avantouimareita

Avantouinti starttaa jälleen Heimolassa Petääjärventie 570 pe 6.10.2023  Jos olet kiinnostunut tästä terveelliseksi todetusta harrastuksesta, tervetuloa mukaan. Avantoa ei tosin ole tarjolla vielä ainakaan kuukauteen, mutta vesi on jo nytkin riittävän karaisevaa.

Heimolassa on vanhan ajan tunnelmaa. Sauna on aikanaan rakennettu 'työsuhde-eduksi' koululla asuville opettajille, nykyään se on jatkuvalämmitteinen puulla lämpiävä. Lämmitysvuoroja ja vedenkantoa on halukkaille tarjolla. Niistä hommista saa ilmaisia uintivuoroja. Pieni kertamaksu kattaa ylläpitokustannukset, sähkön, puut ym. tarvittavan huollon.

Avantouinnin järjestäjänä toimii Juupajoen Karjala-Seura, alkurahoitusta järjestyi POKO ry:n kautta Älyä, eloa, iloa- hankkeesta. Näin pidetään maaseutu elävänä.

Tule tutustumaan ja kokeilemaan tiistaisin ja /tai perjantaisin klo 17-19. Jos jäät koukkuun, se on iloinen asia sekä meille järjestäjille että varsinkin itsellesi. Kysy lisää  0504422549/Sirkka-Liisa Oikari

 

Sirkka-Liisa Oikari esitteli Juupajoen uutta avantouintipaikkaa Heimolan rannassa. Saunalta laiturin päähän ulottuva kaide ja liukastumista estävä matto on hankittu POKO ry:n myöntämän Älyä, eloa, iloa -teemahankkeen tuella. Kuva Jutta Ahro

Avantouintia

Heimolan rannassa tiistaisin ja perjantaisin klo 17-19. Osallistujien kesken sovitaan käytännön asioista, ajoista, lämmitysvuoroista ym. Lisätiedot Sirkka-Liisalta p. 050 4422 549.

Heimolan osoite

Petääjärventie 570, 35540 Juupajoki

Avantouinnin käyntimaksu

4 €/kerta maksetaan Juupajoen Karjala-Seuran tilille FI97 5087 0440 0050 36