Heimolasta uusi avantouintipaikka

Avantouinti starttasi Heimolassa Petääjärventie 570 pe 28.10. Jännitimme yleisön vastaanottoa, mutta turhaan. Jo ensimmäisellä kerralla paikalla kävi 20 kiinnostunutta harrastajaa, tosin muutama sanoi säästävänsä uintikokemuksen seuraavalle kerralle.

 

Lisää väkeä kuitenkin toivotaan. Jos olet kiinnostunut tästä terveelliseksi todetusta harrastuksesta, tervetuloa mukaan. Avantoa ei tosin ole tarjolla vielä ainakaan kuukauteen, mutta vesi on jo nytkin riittävän karaisevaa. Kävin sen itsekin toteamassa.

Heimolassa on vanhan ajan tunnelmaa. Sauna on aikanaan rakennettu 'työsuhde-eduksi' koululla asuville opettajille, nykyään se on jatkuvalämmitteinen puulla lämpiävä. Lämmitysvuoroja ja vedenkantoa on halukkaille tarjolla. Niistä hommista saa ilmaisia uintivuoroja. Pieni kertamaksu kattaa ylläpitokustannukset, sähkön, puut ym. tarvittavan huollon.

Avantouinnin järjestäjänä toimii Juupajoen Karjala-Seura, alkurahoitusta järjestyi POKO ry:n kautta Älyä, eloa, iloa- hankkeesta. Näin pidetään maaseutu elävänä.

Tule tutustumaan ja kokeilemaan perjantaisin klo 17-20. Jos jäät koukkuun, se on iloinen asia sekä meille järjestäjille että varsinkin itsellesi. Kysy lisää jutun kirjoittajalta 0504422549/Sirkka-Liisa Oikari

 

Sirkka-Liisa Oikari esitteli Juupajoen uutta avantouintipaikkaa Heimolan rannassa. Saunalta laiturin päähän ulottuva kaide ja liukastumista estävä matto on hankittu POKO ry:n myöntämän Älyä, eloa, iloa -teemahankkeen tuella. Kuva Jutta Ahro

Avantouintikausi lokakuulta maaliskuulle

Heimolan rannassa perjantaisin klo 17-20. Osallistujien kesken sovitaan käytännön asioista, ajoista, lämmitysvuoroista ym. Lisätiedot Sirkka-Liisalta p. 050 4422 549.