Vpl. Pyhäjärvi-lehti

Vpl. Pyhäjärvi-lehti 

Postilakon jatkuessa Vpl. Pyhäjärvi-Säätiö julkaisee Vpl. Pyhäjärvi-lehden marraskuun numeron poikkeuksellisesti sähköisessä muodossa. Lehti löytyy tästä (pelkkä pdf) tai tästä.  (Lehden näkymä suurenee, kun painat mustan alueen alakulmassa olevaa nelionmuotoista  "Fullscreen" paniketta. Vie hiiri ensin mustalle alueelle.) Painettu lehti tulee tilaajille, kun postin jakelu jälleen lakon jälkeen alkaa. Mukavia lukuhetkiä!

Linkkinä pyhäjärveläisyyteen vuodesta 1956.

Lehden päätoimittajaksi valittiin toukokuussa 2019 Tea Itkonen. Lehden taiton hoitaa Artea tmi.

Oma pitäjälehtemme on ilmestynyt säännöllisesti kuukausittain vuodesta 1956 lähtien. Nyt ilmestyy 64. vuosikerta.

Lokakuun 2019 lehti ilmestyi 28.10.2019. Lehden jakelu postin kautta kestää useita päiviä. 

Seuraava lehti ilmestyy marraskuussa 2019. Lehteen tarkoitetun aineiston tulee olla toimituksessa 11.11.2019 mennessä.

Lehden vuoden 2019 tilauslaskut on lähetetty 13.5.2019. Jos laskuissa on kysyttävää tai muutettavaa, voi ottaa yhteyttä säätiön asiamieheen Kirsti Naskaliin , puh. 040 7192 692, s-posti: kirsti.naskali(at)gmail.com.

Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa 12 - 16 sivuisena.
Tilaushinta 35 euroa/vuosi.
Hintaan sisältyy arvonlisäveroa 10 %. 

Lehden mediakortti löytyy tästä linkistä.

Vpl. Pyhäjärvi-lehden edellinen päätoimittaja Marjo Ristilä-Toikka menehtyi äkillisesti 18.1.2019. Tästä johtuen lehden vuoden 2019 ensimmäinen numero oli kaksoinumero 1-2/2019 ja ilmestyi helmikuun lopulla. Maaliskuusta lähtien lehti on ilmestynyt ormaalisti kuukausittain. 

Vpl. Pyhäjärvi-lehden jakeluosoite ei vaihtu postiin tehtävällä ilmoituksella. Kun osoitteesi on muuttunut, ilmoita osoitteen muutos säätiön asiamiehelle Kirsti Naskalille tai lehden toimitukseen puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella.

Tilaukset, jakeluhäiriöt ja osoitteenmuutokset säätiön asiamies Kirsti Naskalille. Tilaukset ja osoitteenmuutokset voi ilmoittaa myös tällä sivulla olevilla nettilomakkeilla. 

 

Tuleeko lehtesi oikeaan osoitteeseen? Tässä voit ilmoittaa osoitteenmuutoksen. Kiitos!
Tilaa Vpl. Pyhäjärvi -lehti tästä. 35 eurolla vuodessa saat joka kuukausi lehden kotiin kannettuna. Lehden tilaajana olet mukana pyhäjärveläisyyden vaalimisessa - Karjalan puolustamisessa. Kiitos tilauksestasi!

Lehden päätoimittaja on Tea Itkonen.

Lehden yhteystiedot

Päätoimittaja Tea Itkonen, e-mail: tea.itkonen(at)artea.fi, puh. 040 5574223. Lehden osoite: Vpl. Pyhäjärvi-lehti, c/o Tea Itkonen, Vaskenvalanjankatu 33, 06100 Porvoo.

Lehden toimitusneuvostoon kuuluvat Pertti Hakanen, Mauri Hauhia, Tea Itkonen, Tarja Kopalainen, Kirsti Naskali, Esko Pulakka ja Markku Pärssinen.

Kuva. Klikkaa kuva suuremmaksi.