Vpl. Pyhäjärvi-lehti

Vpl. Pyhäjärvi-lehti 

Linkkinä pyhäjärveläisyyteen vuodesta 1956.

Lehden maaliskuun 2019 numeron jakelussa oli viiveitä, ja monet tilaajat saivat lehtensä vasta 3.4.2019. Vpl. Pyhäjärvi-Säätiö ja Vpl. Pyhäjärvi-lehti pahoittelevat asiaa.

Oma pitäjälehtemme on ilmestynyt säännöllisesti kuukausittain vuodesta 1956 lähtien. Nyt ilmestyy 64. vuosikerta.

Seuraava lehti ilmestyy huhtikuussa 2019. Lehteen tarkoitetun aineiston tulee olla toimituksessa 10.4.2019 mennessä.

Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa 12 - 16 sivuisena.
Tilaushinta 35 euroa/vuosi.
Hintaan sisältyy arvonlisäveroa 10 %. 

Vpl. Pyhäjärvi-lehden päätoimittaja Marjo Ristilä-Toikka menehtyi äkillisesti 18.1.2019. Tästä johtuen lehden vuoden 2019 ensimmäinen numero oli kaksoinumero 1-2/2019 ja ilmestyi helmikuun lopulla.

Maaliskuusta lähtien lehti ilmestyy normaalisti kuukausittain. Uuden päätoimittajan hakuprosessi on meneillään.

Kun osoitteesi on muuttunut, ilmoita osoitteen muutos lehden toimitukseen puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella. Vpl. Pyhäjärvi-lehden jakeluosoite ei vaihtu vain postiin ilmoittamalla.

Tilaukset, jakeluhäiriöt ja osoitteenmuutokset säätiön asiamies Kirsti Naskalille. Tilaukset ja osoitteenmuutokset voi ilmoittaa myös tällä sivulla olevilla nettilomakkeilla. 

Lehden mediatiedot näet tästä linkistä.

Tuleeko lehtesi oikeaan osoitteeseen? Tässä voit ilmoittaa osoitteenmuutoksen. Kiitos!
Tilaa Vpl. Pyhäjärvi -lehti tästä. 35 eurolla vuodessa saat joka kuukausi lehden kotiin kannettuna. Lehden tilaajana olet mukana pyhäjärveläisyyden vaalimisessa - Karjalan puolustamisessa. Kiitos tilauksestasi!

Lehden vt. päätoimittaja on Riikka Salokannel.

Lehden yhteystiedot

Osoite: Säätiön asiamies Kirsti Naskali, osoite: Miharintie 312, 37200 Siuro, e-mail: kirsti.naskali(at)gmail.com, puh. 040 7192 692.

Lehden toimitusneuvostoon kuuluvat Pertti Hakanen, Mauri Hauhia, Tarja Kopalainen, Kirsti Naskali, Esko Pulakka ja Markku Pärssinen.