Seuralla on myynnissä seuraavia tuotteita:

1. Korpiselkä-kirja

Sotien jälkeen tehdystä kirjasta otettu uusintapainos ensimmäisen painoksen loputtua. Korpiselässä vaikuttaneet ihmiset kertovat kattavasti kuvauksia Korpiselän historiasta, elinkeinoelämästä, seurakunnallisesta elämästä, eri kylistä jne.

Hinta: 45e

 

 

2. Adressi

Muista edesmenneen läheisiä seuran omalla adressilla. Malli uusittu keväällä 2017. Adressi sopii niin karjalaista sukujuurta olevan ihmisen läheiselle kuin kenelle tahansa muullekin Karjalan hyväksi tehtävää työtä arvostavalle henkilölle. 

Tekstivaihtoehdot:

 "Suo lempeä ilta, yö laupias suo. Ja tähtien silta yön ylitse luo." 

tai 

"Saata, Herra, lepoon nukkuneen palvelijasi sielu." 

tai

vaihtoehto ilman värssyä (viivat omalle värssylle). 

Sisäsivulla näkyy Korpiselän kirkonkylästä maisemaa. 

 Ilmoita tilatessasi lisätiedoissa, millä tekstivaihtoehdolla haluat adressin. 

HUOM! Kuvassa ei näy nauhoja, mutta adressiin sisältyy toki nauhat!

Hinta: 10e

 

 

3. Korpiselkä seuran viiri

Hinta: 42e


 

 

4. Korpiselän kyläkartat

Vuonna 2018 julkaistu teos, johon on koottu Korpiselän eri kylien talot karttoina ja tiedossa olleet omistajat ennen sotia. Aineisto on kerätty yhdistelemällä arkistoaineistoja ja karttoja haastattelu- ja muistitietoihin sekä tiedossa olleisiin kyläkarttoihin. Kirjan kartoista voit katsoa sukusi talon sijainnin kullakin kylällä suhteessa muihin taloihin. Kirjan on koonnut Outi Patronen.

Hinta: 20e

 

 

5. Korpiselän kreikkalaiskatolisen seurakunnan suomennetut kirkonkirjat -CD

 (sis. syntyneet, kuolleet, vihityt 1799-1918 sekä rippikirjat 1815 - 1915)

Sukututkijan tai suvusta muusta syystä kiinnostuneen aarre! Korpiselän väestöstä 90 prosenttia kuului kreikkalaiskatoliseen kirkkoon. Venäjänkieliset kirkonkirjat ovat tähän asti rajoittaneet sukututkimusta, mutta ongelmat ratkeavat tämän CD:n avulla. Pääset nopeasti ja edullisesti alkuun sukusi selvittelyssä ja selvität esivanhempasi kätevästi kotikoneelta käsin.

Hinta: 50e


 

Tällä lomakkeella voit tilata seuran myymiä tuotteita. Hintaan lisätään postituskulut. Postituskulut ovat 10 euroa painaville paketeille (esim. kirja) ja 5 euroa kevyille paketeille. Postitamme tuotteita 2 kertaa kuukaudessa. Kiireellisissä tapauksissa laita tilauksen lisätietoihin kyselyä postitusaikataulusta.

Jos asut tai olet käymässä Iisalmessa, ota yhteyttä johtokunnan jäseniin niin voit mahdollisesti saada tuotteet ilman postikuluja. Tuotteita on myynnissä myös tapahtumien yhteydessä.

 

Tilauslomake