Karjalan Liiton Pohjolan piirin kyykkämestaruuskilpailut Vihannissa

Pohjolan piirin kyykkämestaruuskilpailut pidettiin Alpuan nuorisoseuran kentällälauantaina 21.8.2021. Koronasta johtuen, emme voineet edellisenä vuonna järjestää kilpailuja. Kilpailupäivän säätiedotus oli luvannut vesisateen alkavan iltapäivällä, mutta auringon paisteessa saimme kisan viedä alusta loppuun saakka. Joukkueita oli mukana kolmesta piirin seurasta ja 28 kilpailijaa. Yleisöä ja kilpailijoita oli yhteensä 50 henkeä. Kilpailupäivän aloitimme Vihannin Karjalaseuran tarjoamilla tervetuliaiskahvilla kokkosien eli mahallaan makaajien kanssa. Kilpailun jälkeen saimme nauttia maittavan keittolounaan,  jälkiruokakiisselin ja kahvin kera. Kisojen erinomaisista järjestelyistä  vastasi Vihannin Karjalaseura.

Tulokset:

Miehet joukkuekilpailu:

1. Paavolan Karjalaseura (Eero Honkamäki, Mauri Honkamäki, Antti Honkamäki ja Jarkko Virtanen)

2. Ylivieskan Karjalaiset (Erkki Jämsä, Jarmo Peltokangas, Hannu Nissinen ja Rauno Kärkinen)

3. Vihannin Karjalaseura (Petri Vanhatalo, Jukka Kallio, Hannu Lomu ja Harri Lomu)

Naiset parikilpailu:

1. Paavolan Karjalaseura II (Heidi Vilmusenaho ja Sirkka Pietarila)

2. Paavolan Karjalaseura I (Liisa Hiltunen ja Kaisa Karjalainen)

3. Ylivieskan Karjalaiset III (Airi Myllykangas ja Anne Nissinen)

4. Vihannin Karjalaseura II (Kirsti Sämpi ja Raili Salmela)

5. Ylivieskan Karjalaiset II (Aune Jämsä ja Irma Kärkinen)

6. Ylivieskan Karjalaiset IV (Anna-Liisa Ojala ja Liisa Eskelinen)

7. Vihannin Karjalaseura I (Aija Haukka ja Asta Juntunen)

8. Ylivieskan Karjalaiset I (Marja-Leena Sorvisto ja Leena Huhtakangas)

Palkinnot naisvoittajille jakoi piirin varapuheenjohtaja Lauri Utunen ja miesvoittajille piirin sihteeri Heljä Rahikkala. Piirin miesten kiertopalkinnon sai Paavolan Karjalaseura ja naisten sarjan kiertopalkinnon sai myös Paavolan Karjalaseura.  Onnittelumme kaikille voittajille!

Lämmin kiitoksemme Vihannin Karjalaseuralle, kilpailun toimitsijoille ja osallistujille!

Teksti ja kuvat: Heljä Rahikkala

Naisten parikilpailun ja miesten joukkuekilpailun voittajajoukkueet:

Heljä RahikkalaHeljä Rahikkala

Eero Honkamäki kertoo säännöt kilpailun alussa ja piirin vpj Lauri Utunen avaa kyykkäkilpailun:

Muutamia kuvia heittäjistä:

Heljä RahikkalaHeljä Rahikkala​​​​​​​

​​​​​​​Heljä RahikkalaHeljä Rahikkala

Heljä RahikkalaHeljä Rahikkala​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Heljä RahikkalaHeljä Rahikkala​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Heljä Rahikkala

********************************************************************************************************************************************

Oi, katsokaa, miten lainehet
niin kauniisti rantoja kaulaa!
Oi, kuunnelkaa, miten lintuset
niin kauniisti lehdossa laulaa!
Oi, ootteko nähnehet illan kuun
ja kuullehet kuisketta metsän puun,
min ylitse valkeat hattarat
suvitaivaalla vaeltavat?

Eino Leino Hymyilevä Apollo

Hyvää Juhannusta ja aurinkoista kesää!

Karjalan Liiton Pohjolan piiri ry

Päivi Kytömäki        Heljä Rahikkala

MYYNTI-ILMOITUS

Tauno Tönningin säätiö myy omistukseensa tulleen hyväkuntoisen ja vähän käytetyn Tuukkalan muinaispuvun koruineen.

Tiedustelut: Lauri Lajunen (sähköposti: lauri.hj.lajunen@gmail.com, puh. 0400581472).

Piirin tiedote 1/2021

Tiedoksenne pyydän postittamaan seurastanne kuntorallit ja toimintaselosteet ja -kertomukset entisen käytännön mukaisesti piirin sihteerille allaolevilla yhteystiedoilla ilmoittamaani päivämäärään mennessä. Toimintaseloste ja yhteystietolomake löytyy Karjalan Liiton sivulta ja ne ovat uudistuneet.

Kuntorallien palautus 15.2.2021 mennessä.

Toimintaselosteet ja -kertomukset/luonnokset 28.2.2021 mennessä.

Piirakkamestarin arvonimen hakulomake (löytyy KL:n verkkosivuilta) piirin puoltoa varten postitus piirin sihteerille 15.2.2021 mennessä.

Hyvää alkaneen toimintavuoden jatkoa toivottaen,

sihteeri