Karjalan Liiton Pohjolan piirin

nuoret 15-25 v

naiset

miehet

Kilpailussa noudatetaan Karjalan Liiton ohjeistusta niin taikinan ja täytteen kuin valmistettavien piirakoiden mallin ja lukumäärienkin suhteen. Tarkemmat ohjeet annetaan kilpailupaikalla.

Ilmoittautuminen kilpailujen päätuomarille Kirsti Sämpille (kirsti.sampi@live.com, 040 0588781) lauantaihin 30.3.2019 mennessä.

Kilpailupaikalla on tarjolla klo 12 lämmin ruoka ruokajuomineen, voileipää, jälkiruoka, kahvi ja pulla hintaan 10 euroa.

Piirin kevätkokous on klo 13, paikalla myös Liiton toiminnanjohtaja Satu Hallenberg.

Tervetuloa!