Sukukirje 2015

Tervetuloa kosteihin Tuusulaan!

Kokoonnumme tämän vuoden sukukokoukseen ja kosteihin lauantaina 19. syyskuuta klo 12.00 Syvärannan Lottamuseossa Tuusulassa, Rantatie 39. Päivän ohjelma alkaa museon kanttiinissa tarjottavalla keittolounaalla ja jälkiruokana tarjottavalla muonituslotan maitokakulla. Kokoustilamme on päärakennuksessa kanttiinin välittömässä läheisyydessä. Kokouksen jälkeen meille on varattu opastus ja tutustuminen museon päänäyttelyyn ”Lotan tarina - Vaadi aina enin itseltäsi”.

Ilmoittaudu ruokajärjestelyjä varten viimeistään torstaina 10.9.2015 mennessä Eevi Pöystille puh. (03) 766 2915 arkipäivisin tai 0400 255 332 muina aikoina. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse eevi.poysti(at)ispalvelu.inet.fi Ilmoita myös, mikäli noudatat erityisruokavaliota. Päivän ohjelman hinta on aikuisilta 20 euroa ja lapsilta (5 - 12 v.) euron per ikävuosi. Maksu sisältää lounaan ja jälkiruokakahvin sekä museon sisäänpääsyn ja opastuksen.
Lisätietoja Lottamuseosta Internetissä www.lottamuseo.fi

Internet-sivut

Sivustolla on hallituksen jäsenten henkilökohtaiset yhteystiedot. Yhteyden hallitukseen saa myös Palaute sukuneuvostolle -osion kautta. Ota rohkeasti yhteyttä

Geenipohjainen sukututkimus

Geeneihin perustuvan sukututkimuksen (DNA) kautta on mahdollista saada lisätietoa omista, suvun sekä alueen muiden sukujen juurista pitemmälle kuin perinteisen sukututkimuksen keinoin on mahdollista. Geenitietokanta on kansainvälinen Family Tree DNA ja sen yhtenä alaprojektina on Suomi DNA ja Karjala-taustaisiin sukuihin keskittyvä Karjala DNA. Olen isäni kanssa ollut mukana näissä projekteissa vuoden ajan. Jos olet kiinnostunut asiasta, niin ota yhteyttä Palaute sukuneuvostolle -osion kautta. Lisätietoja geneettisestä sukututkimuksesta saat esimerkiksi verkko-osoitteesta http://www.kurrinsuku.net suomeksi tai http://www.familytreedna.com englanniksi.

Sukuseuran uusi viiri saatavissa

Sukuseuran uusi viiri saatavissa Viime vuonna sukukokouksessa esitelty uusi sukuviirimme pohjautuu Jukka Suvisaaren suunnittelemaan sukuvaakunaan. Viirin yläosassa on sukuvaakuna ja alaosan liehuke on punakeltainen.

Viirit valmistaa Helsingin Lipputehdas, ja viirin voi tilata omaan lipputankoon sopivan kokoisena osoitteesta jukka(at)helsinginlipputehdas.fi tai soittamalla numeroon (09) 561 72222 tai 040 5811595 / Jukka Holopainen. Suosituskoko viirille on puolet lipputangon pituudesta.
Neljämetrisen viirin hinta on n. 66 euroa ja viisimetrisen n. 87 euroa. Tilauksen hintaan lisätään toimituskulut n. 20 euroa. Toimitusaika on kaksi-kolme viikkoa.

Muihin seuran tuotteisiin voit tutustua ja tilata niitä verkkokaupastamme. Tuotteita on myynnissä myös Tuusulassa kokouksen yhteydessä. Postitse toimitettaessa lähetyksiin lisätään toimituskulut.

Jäsenmaksu 2015

Seuran jäsenmaksu tälle vuodelle on 15 euroa ja alle 15-vuotiailta 6 euroa. Suorittakaa jäsenmaksut seuran tilille lokakuun loppuun mennessä. Osoitemuutokset voi ilmoittaa Jäsentietojen muutos -lomakkeella.

Sukuseuran 25-vuotismatka kesäkuussa 2016

Sukuseuramme täyttää ensi vuonna 25 vuotta ja juhlavuoden merkeissä järjestämme kolmipäiväisen sukumatkan 10.-12. kesäkuuta 2016. Suunnitelman mukaan matkustamme ensimmäisenä päivänä Kivisalmen kautta Käkisalmeen, jonka lähistöllä myös yövymme. Toisena matkapäivänä vierailemme Konevitsan luostarisaarella Laatokalla. Yöksi palaamme Käkisalmeen. Kolmantena päivänä matka jatkuu Kirvun ja Räisälän kautta Vuoksenrantaan ja Kaskiselkään, jossa on mahdollisuus myös kotipaikkakäynteihin. Iltamyöhällä palaamme takaisin Suomeen. Matkan yhteydessä pidämme myös seuran vuosikokouksen. Sukukirje matkasta tulee postissa keväällä hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista. Varaa aika jo nyt kalenteristasi ja innosta myös perheesi mukaan!

 

Helsingissä heinäkuussa 2015
Seija Halme