Seuran toiminnasta

Kevätkokous pidetään maalis-huhtikuussa ja sen yhteydessä järjestetään tapahtumapäivä, jonka teemana on jokin Vahvialaan liittyvä aihe.

Siivoustalkoot Vahvialan hautausmaalla järjestetään keväällä ja syksyllä. Hautausmaan ja kirkkomaan aluetta hoidetaan jatkuvasti ja sinne laaditaan hoitosuunnitelma.

Seura osallistuu Karjalan Liiton Karjalaisille kesäjuhlille. 

Perinteiset Vahviala-juhlat vietetään heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina suurella joukolla ja karjalaisella tunnelmalla.

Opastettu kotiseuturetki järjestetään joka kesä kulkumahdollisuuksien mukaan eri kyliin. Näin koko pitäjä tulee tutuksi. Kylätutustumisen lisäksi käydään hautausmaalla ja poiketaan Viipurissa mahdollisuuksien mukaan.

Syyskokous pidetään loka-marraskuussa ja myös sen yhteydessä järjestetään Vahviala-aiheinen tapahtuma.

Seura on mukana Karjalaisten Pitäjäyhdistysten Liiton toiminnassa ja tekee yhteistyötä Karjalaisen Nuorisoliiton kanssa.

 


 

 

Jäsenmaksu 2022

Vuoden 2022 jäsenmaksu on 30 euroa, sisältäen myös Karjalan Liiton jäsenmaksun. Jos jäsen maksaa Karjalan Liiton jäsenmaksun jonkun muun seuran kautta on jäsenmaksu 10 euroa. Uudet Vahviala-seuran jäsenet saavat tarjouksena Vahviala kuvateoksen ilmaiseksi!

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tule mukaan, kysy lisää! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksimme!