Talo nro 28 Tuomela, Punnan talo

Myllysen ja Punnan sukua mahdollisesti Koskelassa 1920 luvulla. Takarivissä Olga Backman, Tyyne Myllynen, Elviira Myllynen, (os. Punta), istumassa Juhan Myllynen, Maria Punta (os. Myllynen), Yrjö Punta, Kerttu Punta, Anton Myllynen. Kaksi vasemmanpuoleista poikaa tuntemattomia. koirasta oikealle Arvi Punta ja Urho Punta. (Jari Aromaa)

Myllysen ja Punnan sukua mahdollisesti Koskelassa 1920 luvulla. Takarivissä Elviira Myllynen (os. Punta), Kerttu Punta, tuntematon mies, Lyydia Käki, Leo Punta, tuntematon nainen ja mies ja soittajana Yrjö Punta. Istumassa Juhana Myllynen, Arvi Punta, tuntematon nainen, Helmi Toukola, Urho Punta ja Ylijoen Arvo. (Jari Aromaa)

Keskellä Yrjö Punta (1905-1933), pojat tuntemattomia. Koskelassa 1920-luvulla. Jos pojat samaa sisarussarjaa niin pienempi on Urho ja isompi Arvi. (Jari Aromaa)

Juhana Myllynen (1894-1941), Yrjö Punta (1905-1933) ja tuntematon, 1920 luvulla (Jari Aromaa)

Istumassa Elvi (os.Punta) ja Juhana Myllynen. Pikkutyttö ja vanhempi mies tuntemattomia. Vanha mies Juhanan isä Mikko ? 1920-luvulla (Jari Aromaa)

Veneen keulassa Elsa Myllynenja soutajana miehensä Juhana. Toinen nainen on tuntematon, 1920 luvulla (Jari Aromaa)

Vasemmalla Elsa Myllynen ja keskellä Kerttu Punta? 1920 luvulla (Jari Aromaa)

Valkopaitainen mies edessä Yrjö Punta, pyörällä Arvi Punta, heidän välissään Juhana Myllynen. Nainen vaaleassa mekossa vasemmalla on Kerttu Punta ja mies takana oikealla talon nurkalla Anton Myllynen. 1920-luvulla (Jari Aromaa)

Leo Punta ja Lyydia os. Käki vihkikuvassa

Yrjö Punta ja Maikki os. Myllynen vihkikuvassa vuonna 1927