Ansiomerkkejä

Karjalan Liiton hopeiset ansiomerkit myönnettiin tunnustukseksi karjalaisuuden hyväksi tehdystä merkittävästä työstä seuramme jäsenille Tuire Humalainen, Raija Paavilainen ja Jyrki Warvas. Pronssinen ansiomerkki myönnettiin Tuula Niemiselle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva tilaisuudesta, jossa merkit jakoi Karjala Liiton edustajana Eevaliisa Kurki.  Merkkien saajat kuvassa Tuire Humalainen ja Tuula Nieminen. Raija Paavilainen ja Jyrki Warvas olivat estyneet saapumaan tilaisuuteen. [Kuva Tapio Sihvo]​​​​​​​

Vuokselan kirkko taulu

 

Katariina Isotalo on lahjoittanut äitinsä Pirkko Vuorisen omistaman ja L. Tuomisen maalaaman Vuokselan kirkkoa esittävän taulun keväällä 2019 Vuoksela-Seuralle. 

Pirkko Marjatta Vuorinen, o.s. Karvonen  (e Karvanen nimenmuutos 3.12.1958) oli syntynyt Vuokselassa vuonna 1934 ja kuoli  vuonna 2018 Salossa. 

Vuorisen äiti Irja Maria Karvonen (e Karvanen) o.s. Rämö oli syntynyt Äyräpäässä ja isä Aarne Karvonen  (e Karvanen) Valkjärvellä.

Koska Hattula on Vuoksela-Seuran kotipaikka ja Pyhän Ristin kirkon kellotapulissa on kaksi Vuokselan seurakunnan  kirkonkelloa on seuran hallitus päättänyt kokouksessaan 27.7.2019  - edellisen lahjoittajan luvalla - lahjoittaa taulun Hattulan seurakunnalle asianmukaisessa tilassa pidettäväksi.

Taulun luovuttivat Vuoksela-seuran hallituksen puheenjohtaja Seppo Komonen ja jäsenrekisterinhoitaja Anneli Venäläinen18.10.2019 ja sen ottivat vastaa Hattulan srk:n talouspäällikkö Tia Kymäläinen ja kirkkoherra Virpi Järvinen.