Liity jäseneksi

Kurkijoki-Seuran jäsenyys

Kurkijoki-Seurassa on noin 200 jäsentä. Nykyjäsenistä puolet on liittynyt seuraan lähivuosina - seura on vireä aktiivisten kurkiijokelaisten yhteisö!

Elähdyttääkö kurkijokelaisuus mieltäsi? Kannattaisiko liittyä Kurkijoki-Seuran jäseneksi? Liittymällä jäseneksi tuet kurkijokelaisuutta ja sen säilyttämiseen tähtäävää toimintaa.  

Kurkijoki-Seuran jäsenmaksu vuonna 2024 on 18 euroa. Olemme Karjalan Liiton jäsenyhdistys. Jäsenmaksun laskutuksen yhteydessä peritään myös Karjalan Liiton jäsenmaksu (20 e/vuosi). Liittymisesi jälkeen sinulle tulee siis lasku, jonka suuruus on 38 euroa - kaikki kurkijokelaisuuden ja karjalaisuuden hyväksi. Voit liittyä myös pelkästään seuran jäseneksi.

Kurkijoki-Seuran jäseneksi voi liittyä lapsesta pitäen! Jäsenmaksua ei peritä alle 18 vuotiailta! 

Liity jäseneksi ilmoittamalla siitä alla olevalla lomakkeella.   

Kun klikkaat lomakkeen täytettyäsi "lähetä", ilmoitus tulee seuran tietoon. 

Seuran jäsenasioita hoitaa johtokunnan jäsenistä Riitta Sainio. Hänelle voit ilmoittaa liittymisestäsi myös muulla tavoin tai kysyä jäsenyydestä lisäietoja. Riitan sähköposti on riitta.sainio@elisanet.fi.                                                                                          

Karjalan Liitto ajaa kaikkien karjalaisten etua. Jäsenyys hyödyttää meitä kaikkia karjalaisia. Liitto ylläpitää Karjalataloa Helsingissä. Liiton jäsenyyteen liittyy jäsenetuja. 


Jäsenenä saat Karjalan Kunnaat -jäsenlehden 4 kertaa vuodessa, alennuksia Karjalaisten kesäjuhlien lipuista, matkoista ja liiton tuotteista. Maksua ei peritä alle 18 vuotiailta. Karjalan Liitosta ja jäseneduista saat tietoja klikkaamalla TÄSTÄ