Telkkä (Bucephala clangula)

Karjalaisten Pitäjäyhdistysten Liiton jäsenyys  

Hyvät Pitäjäseurat, KPYL odottaa yhteystietojen päivitystä vuosittain. Päivitys sujuu esimerkiksi viereisellä "Jäsentietojen päivitys" -lomakkeella. Muista KPYL - KPYL-yhteisö muistaa sinut!

KPYL:n hallitua tuo mielellään KPYL:n tervehdyksen tai puhujan tilaisuuksiinne. Ota yhteyttä osoitteeseen Karjalaispitäjät@gmail.com!

Pitäjäyhdistys, jos jäsenyys on vielä hakematta, tee hakemus nyt: - täytä ja lähetä  jäseneksiliittymislomake!

Karjalaisten Pitäjäyhdistysten Liiton hallituksesta tulemme mielellämme kertomaan jäsenyyden merkityksestä ja KPYL:n toiminnasta.

Karjalainen kulttuuri ja perinteet elävät perheissä, suvuissa, monissa yhteisöissä. Kulttuuria ja perinteitä vaalivat pitäjäyhdistykset kokoavat yhteen omasta pitäjästä kiinnostuneet. Pitäjäyhdistykset ovat pitkälti järjestäytyneet Karjalaisten Pitäjäyhdistyksen Liitoksi (KPYL), tervetuloa mukaan!

Toimimalla yhdessä KPYL:in jäsenjärjestöt järjestävät yhteistilaisuuksia ja -tapahtumia, saavat toisiltaan toimintamalleja ja tukea sekä vievät pitäjäyhdistysten äänen Karjalan Liiton hallitukseen.

Liitä yhdistyksesi KPYL:n jäseneksi ja saat tietoa, ideoita ja tukea yhdistystoiminnan vetämiseen sekä väylän toimia Karjalan Liiton hallinnossa. Jäsenyys on maksutonta. 

Kysy lisääkarjalaispitajat@gmail.com

Henkilön liittyminen jäseneksi

Liity mukaan pitäjäseuraan ja tule mukaan toimintaan. Tehtäviä ja tapoja on monenlaisia.

Voit osallistua tapahtumissa talkoolaisena pääsylippujen myyntiin, tarjotetytiluihin, tuottaa ja ideoida ohjelmanumeroita, osallistua hautausmaiden hoitoon, osallistua pitäjälehtien tekoon, sosiaalisen mediaan toimintoihin ja moneen muuhun. Yhdessä syntyy enemmän.

Jäsenenä olet arvokkaassa roolissa säilyttämässä suvun entisen kotipitäjän historiaa ja perinteitä elävänä.

Kun haluat liittyä pitäjäyhdistyksen jäseneksi, niin ota yhteyttä suoraan pitäjäyhdistykseen. Pitäjäyhdistysten tiedot löytyvät: 

Jäsenseurojen sivulle

Yhdistys liittyy jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä jäseneksiliittymislomakkeen (linkki vieressä, vasemmalla otsikkopalstalla). Liittyminen ja jäsenyys ovat maksuttomia.

Onko pitäjäyhdistyksesi jo KPYL:n jäsen?

Liittyminen ja jäsenyys on maksutonta.

KPYL yhteyshenkilö

Anu Kekki, kekkianu@gmail.com