Laukaan Karjalaiset ry

Aktiivista toimintaa 

Toimintamme käynnistyi 3.2.1946.

Seuramme järjestää vuoden aikana erilaisia käsityö- ja leivontakursseja, tarinailtoja, kyykkäharjoituksia, äitienpäivämyyjäiset sekä osallistuu mm. LC-markkinoille, Tupaswillan perinnepäiville, sekä joulumyyjäisiin. Seuran hallitus kokooontuu säännöllisesti kuukauden tai kahden välein ja tarvittaessa useamminkin. Osallistumme mm. kansallisen vetenaaripäivän, kaatuneiden muistopäivän ja itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin ja seppeleenlaskuihin, joka toinen vuosi järjestettäviin Karjalan Liiton kesäjuhliin sekä kaikkiin Karjalan Liiton Keski-Suomen piirin tapahtamiin. Laukaan seurakunnan kanssa järjestämme Karjalaisten kirkkopyhän heinäkuun puolivälissä.

Seuramme perinnetoimikunnalta voi myös tiedustella apua erilaisten juhlien järjestämiseen. Asiasta voi kysellä lisää seuramme sihteeriltä Kirsi Limatiukselta, yhteystiedot löytyvät täältä

Vuosittain pidettävien kevät- ja syyskokousten yhteydessä pidetään jäsentilaisuus, jossa esim. katsellaan kiintoisia kuvia eri matkoilta, tutustutaan karjalaisiin pitäjäseuroihin tai puuhaillaan muuta karjalaisuuteen liittyvää. Nämä vuosittaiset kokoukset ovat kaikille avoimia ja niihin voi osallistua ilman pelkoa luottamustehtäviin joutumisesta. Toimintaamme osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Seuramme ottaa mielellään uusia aktiivisia toimijoita mukaan, tätä tehdään yhdessä! Vastaanotamme myös lahjoituksia.

Jäsenmaksu 2023

Jäsenmaksumme vuonna 2023 on 25€.

Yhteystiedot 2023

Hallituksen pj Leena Lehto, sihteeri Kirsi Limatius p. 040-5494837, kirsi.limatius(at)olen.to

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tule mukaan, kysy lisää! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksimme!