Tervetuloa seuraamme

Vaalimme karjalaista kulttuuria

Etusivulle

Tervetuloa mukaa!

Olet tervetullut meidän joukkoon, onpa sinulla karjalaiset juuret tai muuten vaan olet kiinnostunut Karjalasta ja karjalaisuudesta.

 

 


JÄSENEKSILIITTYMISLOMAKE

 

 

Karhulan Karjalaisten jäsenenä saat jäsenkortilla kesäjuhlien lipuista alennuksia. Jäsenet saavat Karjalan Kunnaat lehden neljä kertaa vuodessa. Karjalan Liiton jäsenedut.

Säännöt

Pykälä 1

Yhdistyksen nimi on Karhulan Karjalaiset ry ja kotipaikka on Kotka.

Pykälä 2

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia karjalaisten ja karjalaisuudesta kiinnostuneiden kulttuurijärjestönä. Seura tekee toiminnallaan tunnetuksi Karjalaa sekä vaalii ja kehittää karjalaista kulttuuria. Yhdistys kuuluu jäsenenä Karjalan Liitto ry.

Pykälä 3

Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan:

 

Järjestämällä kotipaikkakunnallaan ja toimintaympäristössään alla mainitun kaltaisia tilaisuuksia, jotka palvelevat edellisen pykälän (2 ) tavoitteita. Yhdistys toimii jäsentensä yhdyssiteenä ja järjestää tarkoitukseensa liittyviä kulttuuri-, urheilu- ja vapaa-ajan tilaisuuksia.

Jokaisella seuran  jäsenellä on mahdollisuus pyytää säännöt  pykälä pykälältä luettavakseen seuran puheenjohtajalta Kirsti Pelkoselta tai katsoa ne Karjalan Liiton sivuilta www.karjalanliitto.fi  Karjalan liito/Säännöt.

 

Rekisteri- ja tietosuojaselosta

Tietosuojaseloste

 

Jäsenmaksu 2020

Karhulan Karjalaisten jäsenmaksu 25 euroa. Jäsenetuna saat neljä kertaa vuodessa Karjalan kunnaat lehden ja kesäjuhlien lipuista alennusta.

                                                                 Jos olet myös jonkun toisen Karjalaseuran jäsen, niin liiton jäsenmaksua ei enää tarvitse maksaa toiseen kertaan. Ainoastaan Karhulan Karjalaisten osuus 5 euroa.                                                                      

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tule mukaan, kysy lisää! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksimme!