Viipurin pitäjäseura

Pitäjäseurojen liput Kouvolan juhlakulkueen lähtökynnyksellä 2018 (kuva: Timo Lindroos)

Jäsenmaksu 2021

Viipurin Pitäjäseura kerää oman jäsenmaksunsa itse. Jäsenmaksu päätetään sääntöjen keväällä pidettävässä yhdistyksen kokouksessa ja lähetämme vasta sen jälkeen maksulomakkeet jäsenille. Pitäjäseuran sääntöjen mukaan toimiminen ei mahdollistanut siirtymistä Karjalan Liiton keskitettyyn jäsenmaksukeräykseen siirtymiseen.

Karjalan Liitto on lähettänyt helmikuun alussa jäsenmaksulaskun vuodelle 2021. Karjalan Kunnaat -lehden mukana tullut jäsenmaksulasku koskee VAIN Karjalan Liiton jäsenmaksua. 

 

Tavoitteet ja tarkoitus

 

Yhdistyksen nimi on Viipurin pitäjäseura ry ja sen kotipaikkakunta on Helsinki. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia karjalaisten ja karjalaisuudesta kiinnostuneiden kulttuurijärjestönä. Seura tekee toiminnallaan tunnetuksi Viipurin maalaiskuntaa sekä vaalii ja kehittää karjalaista kulttuuria. Yhdistys kuuluu jäsenenä Karjalan Liitto ry:hyn. Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan järjestämällä toiminta-alueellaan alla mainitun kaltaisia tilaisuuksia, jotka palvelevat yhdistyksen tavoitteita. Lisäksi yhdistys toimii jäsentensä yhdyssiteenä.

 

Toiminta

 

Vuosittain seura järjestää erilaisia tapahtumia jäsenille. Yleensä kalenterivuoden avaa keväällä pidettävä vuosikokous, joka on nykyään seuran ainut virallinen kokous. Kesäkuun lopussa on kotiseutumatkan vuoro ja elokuussa kokoonnumme seuran yhteiseen elojuhlaan. Joulua ennen vietämme vielä yhteistä puurojuhlaa. Tervetuloa mukaan juhliin ja tapahtumiiin!

 

Hallinto

 

Pitäjäseuran hallitus kokoontuu kuudesta yhdeksään kertaan kalenterivuoden aikana.

Yhdistyksen varsinainen kokous pidetään vuosittain keväällä, tammi-toukokuun välisenä aikana. Kokous kutsutaan koolle  sanomalehti-ilmoituksilla tai kullekin jäsenelle hänen ilmoittamallaan osoitteella tai sähköpostiosoitteella lähetettävällä kutsulla.

Säännöt voit lukea kokonaisuudessaan tästä linkistä.

 

 

 

Jäsenmaksu 2021

Viipurin pitäjäseuran jäsenmaksu on 25 €/vuosi. Karjalan Liitto kerää oman jäsenmaksunsa itse.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tule mukaan, kysy lisää! Kaikki karjalaisuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksimme!