Aktiivista toimintaa 

Yhdistyksen tarkoituksena on olla entisen Hiitolan kunnan alueella asuneiden ja heidän jälkeläistensä keskinäisenä yhdyssiteenä, koota ja tallettaa Hiitolan historiaan liittyviä kulttuuriarvoja ja muuten vaalia kotiseudun muistoa ja perinnettä.

Yhdistykseen ovat tervetulleita kaikki, jotka kunnioittavat Karjalaista kulttuuria ja vaalivat kanssamme Hiitolaista ja Karjalaista perinnettä.

Yhdistys on perustettu v.1967, Vuosi 2023 on seuran 56. toimintavuosi.Vuonna 1974 Hiitolan Pitäjäseura ry. sai oman lipun, joka on samalla koko lakkautetun Hiitolan pitäjän lippu.

Uuden toimintavuoden alkaessa on yhdistyksessä jäseniä 584 henkilöä ympäri Suomen yli 90 kunnan alueelta, sekä 8 jäsentä ulkomailta

 

Seuran tapahtumista ilmoitetaan Satakunnan Kansa, Karjala-lehti ja Kurkijokelainen- lehti. Lisätietoja saat myös Hiitolan Pitäjäseura ry.n hallituksen jäseniltä. Soita ja tiedustele.

Hiitola sivut internetissä: www.hiitola.fi / Hiitolan Pitäjäseuralla sivut myös Facebookissa. Karjalan Liiton ja sen Satakunnan piirin sivut www.karjalanliitto.fi. E-mail Hiitolan Pitäjäseura ry. pitajaseura@hiitola.fi ja Hiitola-säätiö saatio@hiitola.fi.

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI JOS SE EI OLE VIELÄ SEURAMME TIEDOSSA TAI ON MUUTTUNUT  osoitteeseen jari.lukka@dnainternet.net TAI raija.laaksonen@dnainternet.net
Näin saat vuoden aikana useita ajankohtaisia tiedotteita seuran tapahtumista sähköpostin
välityksellä.Ilmoita myös mahdolliset sähköpostiosoitteen muutokset.


Rotinat jäsentemme vauvoille

Hiitolan Pitäjäseura ry lahjoittaa seuramme jäsenille syntyville vauvoille pienet Hiitola-sukat, pitsisen suojelusenkelin sekä käkiheijastimen.

Vuosina 2014-2022 on meillä ollut ilo toimittaa rotinat jo 31 vauvalle.

Toivotamme kaikkea hyvää ja suojelusenkelin mukanaoloa näille pienille Hiitolaisen sukujuuren jatkajille.


Jatkamme myös tulevina vuosina rotinaperinteen vaalimista.


Koska jäsenemme asuvat ympäri Suomea ei meillä ole tietoa näistä iloisista
perhetapahtumista, siispä ilmoita Raijalle niin tiedämme toimittaa rotinat perille.
p. 040 5387401 tai raija.laaksonen@dnainternet.net


Kurkijokelainen

Kurkijokelainen lehti on myös Hiitolaisten lehti, voit toimittaa sinne omia kirjoituksia ja kuvia.

Osoite: Kurkijokelainen, Kuukankuja 1, 32200 Loimaa, p. 050 5213 336 toimitus@kurkijoki.fi. Tilaushinnat: vuosi (12 kk) 69 €, 6 kk 3 €, Ulkomaat 69 € + postitus 10 €/12 kk. Tilauksen voi hoitaa myös Hiitolan Pitäjäseuran välityksellä, yhteyshenkilö Raija Laaksonen, p. 040 5387401

Tutustu myös lehden uusiin nettisivuihin, josta löytyy myös lehtiarkisto

https://www.kurkijokelainen.fi/


Kotikylän hiekkaa

Kysynnän vuoksi on kotiseutumatkalla Hiitolan Pitäjäseuran toimesta tuotu Hiitolan hiekkaa, joka on nyt arvoisellaan paikalla Nakkilassa, Aarne Räikkösen kotipihaansa rakentamassa Hiitolan neljännessä kirkossa, “Matkamiehen kaipauksen kirkossa”.

Jos haluat sitä läheistesi siunaushiekoiksi, ota yhteyttä kirkon rakentajaan Aarne Räikköseen, p. 044 0637 779.


Jäsenistö

 

 

 

 

 

 

Jäsenmaksu

Vuoden 2021 alusta Karjalan Liiton jäsenyhdistykset, kuten Hiitolan Pitäjäseura ry siirtyvät keskitettyyn jäsenmaksulaskutukseen. Laskut lähetetään Karjalan Liiton jäsenrekisteristä. Hiitolan Pitäjäseuran osuuden Karjalan Liitto palauttaa maaliskuussa seuramme tilille. Jäsenmaksu koostuu seuraavista osista: Hiitolan Pitäjäseura 4 € Karjalan Liitto 20 € ja Satakunnan Piiri 1 € (yhteensä 25 €) 18 vuotiailta ja sitä nuoremmilta ei peritä Karjalan Liiton maksua eikä piirin maksua vaan ainoastaan Hiitolan Pitäjäseuran maksu 4 €. Kannattavien- ja ainaisjäsenten lasku lähetetään edelleen Hiitolan Pitäjäseurasta.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tule mukaan, kysy lisää! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksimme!