Iloinen leski -operetti Porin promenadisalissa

01.12.2021 18:00 - 01.12.2021 18:00 | Pori, Promenadisali

Tapahtuma siirtyi maaliskuulta elokuulle ja elokuulta joulukuulle korona-tilanteen vuoksi.

Satakunnan piiri järjestää operetti-iltapäivän keskiviikkona 1.12.2021 klo 18 Porin Promenadisalissa. Liput ovat 38€/henkilö (norm. 44,5€). 

Operettina on Iloinen Leski (Die lustige Witwe), joka on suomalaisten suosiman Franz Léharin vuonna 1905 säveltämä suosittu operetti. Operetin tunnetuimpia sävelmiä ovat Viljalaulu, sekä Iloisen Lesken valssi. Hanna Glawari on perinyt mieheltään 20 tuhatta frangia, mutta Paroni Zeta on saanut ohjeet ettei Glawaria saa päästää lähtemään köyhyyden runtelemasta valtakunnasta. Zetan suunnitelma on naittaa Glawari nuorelle pontevedrolaiselle poikamiehelle; Kreivi Danilolle pitääkseen valtava omaisuus valtakunnassa, ja välttääkseen suuren talouskriisin. Käy ilmi, että Glawari, ja Danilo ovat ex-rakastajia, mutta Danilo ei lämpene ajatukselle, sillä rakkauden tunnustus asettaisi hänet samalla viivalle muiden miesten kanssa, jotka ovat pelkästään Glawarin rahojen perään. Danilo isänmaallisena miehenä rupeaakin oitis etsimään varakkaalle leskelle sopivaa pontevedrolaista aviomiestä.

Lippuvaraukset seuroittain Kirsti Syystölle (kirsi.syysto(a)gmail.com). Liput maksetaan keskitetysti piirin tilille varauksen jälkeen.