Tarinailta Myyringissä.

Lue lisää

Tervetuloa mukaan: tässä voit liittyä jäseneksi

Sääntöjen mukaan seuran tarkoituksena on toimia karjalaisten ja karjalaisuudesta kiinnostuneiden kulttuuri- ja etujärjestönä tehdä toiminnallaan tunnetuksi Karjalaa sekä vaalia ja kehittää karjalaista kulttuuria.

Seuran toiminnan rungon muodostavat kerran kuukaudessa pidettävät tarinaillat Myyrmäessä Vantaan Kaupungilta seuran käyttöön saadussa Aikuisopiston tilassa, Vaskivuorentie 10, 3 kerros.

Tarinaillat joka kuukauden toinen tiistai (ei kesä-elokuussa) alkavat klo 16.30 kahvitarjoilulla, jonka jälkeen kuulemme eri aihepiireistä esitelmiä, mm. Karjalasta ja karjalaisuudesta. Yksi ilta vietetään musiikin merkeissä ja lauluilloissa on vieraillut myös ammattimaisia viihdetaiteilijoita.

Seuran ohjelmaan on kuulunut myös retket Karjalaan ja Viroon sekä teatterikäynnit.

Seuran jäsenmäärä on kasvanut vuosittain, vuoden 2018 lopulla jäseniä on 154.

JÄSENEDUT

Karjalan Kunnaat jäsenlehti tai verkkolehti 4 x vuodessa. Karjalakortti, jolla saat monia etuja, esim. alennusta Kesäjuhlien pääsylipuista, kursseista, matkoista ym.

- Korukaivos, Kielotie 7, Tikkurila antaa tuotteistaan 15-20% alennusta Karjalakortilla!

- Ravintola Mamma Mozza, Kielotie 6 A, Tikkurila, antaa 5% alennusta Karjalakortilla!

- Myyr-Kukka, Myyrmannin ostoskeskus 1 krs., Myyrmäki, antaa 10% alennusta normaalihintaisista tuotteistaan Karjalakortilla!

 

Tästä voit tulostaa paperisen lomakkeen.

JÄSENEKSILIITTYMISLOMAKE

LIITY SEURAMME JÄSENEKSI
 

 
Olen kiinnostunut liittymisestä, koska


Jäsenyys

Jäsenpostini saa lähettää sähköpostilla.

Jäsenmaksu 2020

Seuramme jäsenmaksu 2020 on € 30,00 , josta Karjalan Liiton osuus € 20,00. Toisen seuran kautta maksavien jäsenmaksu on 10€.

Yhteystiedot 2020

Oili Parjo, puh.joht. puh.0407094431, oili.parjo@welho.com       Marianne Gahan, sihteeri ja tiedottaja, puh.0400777910 marianne.gahan@hotmail.com, Sinikka Konttinen, jäsenenrekisteri ja rahastonhoit.puh.0451336280 sinikka.konttinen@outlook.com

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tule mukaan, kysy lisää! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksimme!