Tapahtumat

 

Tulevat tapahtumat 2020

 
 

Maalis-huhtikuu

Tapahtumat on peruttu koronaviirusepidemian vuoksi.

Toukokuu

22. - 24.5. Kymenlaakson piiri järjestää matkan Käkisalmeen. Tarkempia tietoja saa Eija Vänskä-Sinkkoselta puh. 040 8292 706 tai sähköpostilla eija.vanska@pp.inet.fi. 

15.4. mennessä selviää voidaanko matka toteuttaa.

Kesäkuu

12.-14.6.  Helsingissä pidettäväksi suunnitellut Karjalan Liiton 80-vuotiskesäjuhlat on peruttu koronaviirusepidemian vuoksi.

Elokuu

11.8. Piiri järjestää Karjalan liiton juhlavuoden kunniaksi yhteislaulutilaisuuden Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä. Mukanan ovat Mikko Alatalo ja haitaristi Jammi Humalamäki.

 

Tapahtumista ilmoitamme

Kouvolan Sanomien Keskiviikko-lehdessä sekä Karjala-lehden seurapalstalla. Tietoja on myös seuran nettisivuilla, jotka löytyvät osoitteesta www.karjalanliitto.fi/kouvolankarjalaseura.

 

Tiistaikerho 

Tiistaikerho kokoontuuTuulensuojassa joka kuukauden toinen ja neljäs tiistai klo 12. Tiistaikerhon viikoittaisesta ohjelmasta ilmoitetaan Kouvolan Sanomien Keskiviikko-lehdessä ja Karjala-lehdessä.

Kevätkauden kerhopäivät ovat: 15.4., 28.4., 12.5., 26.5. Näiden kerhopäivien toteutuminen riippuu koronaviirusepidemian tilanteesta.

 

Piirin järjestämistä

matkoista ja tapahtumista löytyy tarkempia tietoja piirin nettisivuilta.www.karjalanliitto.fi/karjalanliitonkymenlaaksonpiiri