Keuruun Karjalaseuran alkuvuoden toimintaa v 2019

Perinnekerhot keskiviikkoisin klo 18 SPR:n kerhohuone Pisarassa os. Keuruuntie 16

6.3. Mistä myö evakot tultiin /Meeri Karhu

Tarjoilu: Kummitytön hapankaalipiirakka (Riitta Vanhanen, Kyllikki Kolkkava, Tuula Kouhia)

27.3 Karjalan lapset ja nuoret / Outi Mulari  (Karjalan liiton vuoden teema)

Tarjoilu: Ohraryynipiirakat (Kyllikki Kolkkava, Raili Kallinen, Kirsti Kivimäki)

ke 10.4.klo 10 -17 VIRPOJAISET (virpomavitsatalkoot ma 8.4 klo 12 E. Pänkäläisellä)

Tarjoilu: Kahvi ja riisipiirakat (virpojat ja piirakantekijät paikalla)

15.5. klo 13 Perinnekerho Tuurilakodissa

Tarjoilu: kahvi ja riisipiirakat (Meeri Karhu, Kyllikki Kolkkava, Raili Kallinen, Riitta Vanhanen ym.)

Matkat

13.5. Kotimaan kesäpäivämatka Kyyrölän Savi Hämeenlinna – Aulanko  (ruokailu ) - Hyrsylänmutka

Lohja(kahvi),hinta 135 e, ilm. MatkaMäkelä puh. 0207-438310 15.4. mennessä

Karjala-talon tapahtumat, Simsiöntie 123, Keuruu

Muut tapahtumat Keuruulla

6.4 Keski-Suomen piirin Pilkkikisat Poskijärvellä, piirakkakahvit klo 9, klo 10-13 kisat, keittolounas Kinkamon Pirtillä, osallistumismaksu 20 e

10.5 -30.9. Evakkovaununäyttely Haapamäen Höyryveturipuistossa yhteistyössä Haapamäen Karjalaisten, Haapamäen Höyryveturipuisto Oy:n ja Keuruun Museon kanssa

Jäsenmaksu 2019

Keuruun Karjalaseuran jäsenmaksu on 25 euroa (Karjalan Liitto 20 e, Karjalan Liiton Keski-Suomen piiri 1,50 e, seura 3,50 e)

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tule mukaan, kysy lisää! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksimme!