Kirvu-Kerho ry:n toimintaa

Kirvu-Kerho ry järjestää Karjalatalolla tarinailtapäiviä yhdessä hiitolaisten, kaukolaisten ja Viipurin Läänin pyhäjärveläisten kanssa. Tilaisuuksiimme ovat myös muut tervetulleita.

Tarinailtapäivissä on ohjelmaa, kahvit, pullaa tms ja pienimuotoiset arpajaiset. Lisäksi pidetään kesällä yhteislaulutilaisuus Karjalaisten kesäkodilla Jollaksessa sekä marras- tai joulukuussa yhteiset joulujuhlat.

Vuosien mittaan kirvulaisten järjestämien iltojen /iltapäivien esitysten aiheita ovat olleet mm. Konevitsan luostari, Aallon kirjasto Viipurissa, Kirvun luonnonparantola, entisajan ja pula-ajan ruuat (uunipuuro- ja sikurikahvitarjoiluineen), mitä Kirvusta löytyy internetistä (mm. vanhat tiluskartat) sekä nyky-Kirvussa asuvien venäläisten haastatteluja siitä, mitä Kirvussa on tapahtunut vuoden 1944 jälkeen. Aiheita saa vapaasti ehdottaa seuraavaksi vuodeksi.

 

Vuoden 2023 ohjelmaa

Tervetuloa Kirvu-kerhon tilaisuuksiin! 

Tarinailtapäivät

Pidämme tarinailtapäivät yhdessä hiitolaisten, kaukolaisten ja Viipurin Läänin pyhäjärveläisten kanssa Wiipurisalissa, Karjalatalo 3. kerros, klo 15- n. 17 (18). Aluksi on kahvit ja sen kanssa pullat, karjalanpiirakat tai jotain vastaavaa. Sitten on esitys etukäteen ilmoitetusta aiheesta. Seuraavaksi on pienimuotoiset arpajaiset, ja lopuksi lauletaan Karjalaisten laulu. Kahviraha on 5 €, ja se sisältää kolme arpaa. Jos haluat, voit tuoda jonkin pienen arpajaisvoiton.

su 10. syyskuuta klo 15 Pyhäjärveläisten järjestämä ohjelma. Dosentti Silvo Kaasalaisen esitys: "Soten saldo? Miksi sote-uudistus tehtiin, kun terveyskeskukset ja sairaalat ovat yhä enemmän tukossa?”

su 15. lokakuuta klo 15 Kirvulaisten järjestämä ohjelma: aiheena hevoset talvi- ja jatkosodassa.

su 19. marraskuuta klo 15 Hiitolaisten järjestämä ohjelma.

Yhteinen joulujuhla su 3.12. klo 15-18 Viipuri-salissa.